campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Fosta soție a pilotului Adrian Iovan îi va face acestuia parastasul de 40 de zile în comuna Horea

Fosta soție a pilotului Adrian Iovan îi va face acestuia parastasul de 40 de zile în comuna Horea

Publicat în 12.02.2014 la ora 12:36

troita-accident-aviatic-apuseniLa 40 de zile de la moartea pilotului Adrian Iovan, în data de 22 februarie 2014, fosta sa soţie, Romaniţa Iovan organizează parastasul de comemorare în comuna Horea, unde au fost invitaţi să ia parte cei 300 de săteni care au căutat epava avionului prăbuşit în Munţii Apuseni.

Potrivit fostului deputat Corneliu Olar, mâncarea va fi pregătită de bucătăresele din comună, iar la comemorarea pilotului vor fi invitate şi rudele Aurei Ion, tânăra studentă care şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic. Slujba de parastas va fi oficiată de ÎPS Irineu, Arhiepiscopul Alba Iuliei şi un sobor de preoţi din judeţele Alba şi Cluj.

Parastasul de 40 de zile pentru comemorarea pilotului Adrian Iovan îi va aduna la masă pe toţi sătenii din comuna Horea care au căutat rămăşiţele avionului prăbuşit, cei peste 300 de oameni, şi pe supravieţuitorii accidentului, fiica lui Adrian Iovan, arhiepiscopul de Alba, Irineu, preoţi din două judeţe, Cluj şi Alba, precum şi rude şi prieteni ai celui decedat.

Romaniţa vine cu un grup de prieteni de-ai lui Iovan, piloţi. Parastasul este al familiei, noi suntem lângă ei, participăm, sprijinim. Nu am luat încă legătura cu familia Aurei, că i-am văzut că sunt supăraţi, săracii, dar sigur îi vom contacta. I-am cerut permisiunea doamnei Romaniţa să chemăm şi rudele Aurei şi a spus că nu are nimic împotrivă. Romaniţa Iovan organizează parastasul şi mi-a spus că vrea să dea o masă la toată lumea acolo. Nu ştiu din ce va fi compusă masa, dar Romaniţa a vorbit cu bucătărese din sat să prepare bucatele“, a declarat fostul deputat Corneliu Olar.

Sursa: romaniatv.ro

Acest articol a fost citit de 407 ori

3.0
02

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.