campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Gârda de Sus, drum forestier în valoare de 1.5 milioane de euro, aproape finalizat

Gârda de Sus, drum forestier în valoare de 1.5 milioane de euro, aproape finalizat

Publicat în 28.11.2013 la ora 12:00

primaria-garda-de-susLuni, în şedinţa ordinară publică a Consiliului Local din comuna Gârda de Sus, a fost votat proiectul de hotărâre cu privire la solicitarea prelungirii scrisorii de garanţie din partea Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii pentru acoperirea sumei solicitate ca avans, conform contractului de finanţare din 31.10.2010 destinat realizării investiţiei publice de interes local “Modernizare infrastructură rutieră forestieră în comuna Gârda de Sus, judeţul Alba”.

Proiectul acestei investiţii a fost realizat la finele anului 2010, tot în acea perioadă fiind obţinută finanţarea prin Măsura 125 b, din partea Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit. Tot în anul 2010 au început lucrările la drumul forestier din comuna Gârda de Sus, în lungime de 11,4 kilometri. Contractul semnat cu APDRP valorează 1,5 milioane de euro. În acest moment, construcţia drumului forestier este finalizată în proporţie de 70%, urmând ca în luna septembrie a anului 2014 să fie tăiată oficial panglica investiţiei.
În cadrul aceleiaşi şedinţe au mai fost votate alte două proiecte importante. Membrii legislativului din comună au stabilit că în anul 2014 vor fi organizate pe raza comunei 8 târguri de ţară. În urma rectificării bugetare au fost alocaţi bani pentru salariile asistenţilor pentru persoanele cu handicap şi pentru plata unor drepturi câştigate în instanţele judecătoreşti de către reprezentanţi ai învăţământului din comuna Gârda de Sus.

Acest articol a fost citit de 481 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.