campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Societate » Monden » Geanina Buzgar – Miss Câmpeni 2013

Geanina Buzgar – Miss Câmpeni 2013

Publicat în 17.07.2013 la ora 19:39

Marți, 16 iunie, a început ediția a IX-a a Zilelor Oraşului Câmpeni , în cadrul cărora se va desfășura și Festivalul Naţional de Folclor “Sus, sus,  sus, la moţi, la munte”, ajuns la cea de-a XVIII-a ediţie.

Zilele-Orasului-Campeni-2013-Concurs-MissÎn acest an, festivitățile au fost anunțate locuitorilor printr-o defilare inedită pe străzile orașului la care au participat Fanfara judeţului Alba, Grupul de tulnicărese “Moaţele” Câmpeni, majoretele “Arieşul Ritmic” Câmpeni și cele de la Grupul Școlar H.C.C Abrud.

Deschiderea oficială a manifestărilor din centrul orașului a început cu o slujbă religioasă susținută de preoți și a fost urmată de discursurile primarului Călin Ioan Andreș, a vicepreședintelui Consiliului Județean Alba, Florin Roman și a altor consilieri ai orașului Câmpeni.

Participanții au urmărit la începutul spectacolului reprezentația tinerelor tulnicărese de la Casa de Cultură Câmpeni și apoi a celor două grupuri de majorete din Câmpeni și Abrud.

Poate cel mai așteptat eveniment din prima seară a fost Concursul Miss Câmpeni 2013 la care au participat 6 dintre cele mai frumoase fete din zonă. În urma desfășurării tuturor probelor din concurs, juriul a decis ca titlul Miss Câmpeni 2013 să fie atribuit Geaninei Buzgar de 17 ani, una dintre tulnicăresele grupului ,,Moațele”.

Prima seară de sărbătoare s-a încheiat cu recitaluri de muzică populară ale tinerelor soliste Geanina Gavrilă și Codruţa Marcu acompaniate de formația Andone și cu discotecă în aer liber.

Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 1439 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.