campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Grupul de Inițiativă pentru tineret din cadrul Protopopiatului Ortodox Alba Iulia invită tinerii în tabără de iarnă în Stațiunea Montană Arieșeni

Grupul de Inițiativă pentru tineret din cadrul Protopopiatului Ortodox Alba Iulia invită tinerii în tabără de iarnă în Stațiunea Montană Arieșeni

Publicat în 18.12.2015 la ora 11:17

arieseni-iarna-2014Acțiunea se adresează, în primă instanță, liceenilor și studenților, urmând ca în funcție de solicitări, ulterior, să se organizeze serii de tabere și pentru tinerii din ciclul gimnazial.

În cadrul acestei tabere, tinerii se pot bucura de urmatoarele activități: practicarea sporturilor de iarnă (schi, lecții de schi, snowbord), plimbări cu ATV-ul în natură, plimbări cu sania trasă de cai, plimbări cu telescaunul și ateliere de animație socio-educativă și dezvoltare personală.

Această tabără are scop educativ şi recreativ pentru tineri. În cadrul acestei acțiuni, tinerii pot descoperi valori precum dragostea şi prietenia, într-un climat de siguranţă şi îndrumaţi de persoane instruite pentru a-şi desăvârşi formarea individuală. De asemenea, sunt ajutaţi să descopere muntele, jocul, sportul, rugăciunea împreună şi să îşi facă prieteni, într-o atmosferă în care primează dragostea şi respectul faţă de celălalt.

Perioada de desfășurare, a taberei, este între 7-10 ianuarie 2016.

Informații pentru înscriere se obțin la telefoanele: 0734534522 Pr. Tudor Man și 0757791736 Teofil Slevaș.

Acest articol a fost citit de 59 ori

Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.