campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știrea ta » Gunoaiele au pus din nou stăpânire pe apa din lacul de acumulare al barajului de la Mihoești

Gunoaiele au pus din nou stăpânire pe apa din lacul de acumulare al barajului de la Mihoești

Publicat în 18.04.2018 la ora 12:19

Imagini de-a dreptul terifiante  au fost surprinse din nou de un trecator care s-a oprit sa fotografieze o insulă plutitoare de deșeuri care acoperă apa lacului de acumulare al barajului de la Mihoiești, situat în apropiere de Câmpeni. Sute de pet-uri zac îngrămădite în apă și pe mal.

Trecătorul nu a mai rezistat să vadă cum nimeni nu ia nici o măsură și ne-a contactat în speranța că vom arăta aceste imagini de coșmar de la barajul de la Mihoeşti, în locul unde se unesc Arieşul Mare şi Arieşul Mic.

E plină din nou de gunoaie apa lacului: zeci de grămezi de gunoi pot fi văzute, pe ambele maluri. PET-uri, doze de aluminiu, resturi de lemne care plutesc şi ambalaje, toate acestea compun lista cu mizeriile ce poluează barajul.

Turiştii care ajung în zonă, atraşi de frumuseţea locurilor, dar și oamenii care trec pe DN 75 şi DJ 762 au parte de priveliştea dezgustătoare şi cu siguranţă rămân surprinşi neplăcut de cele văzute.

Zona Apusenilor este de o frumusețe ieșită din comun, una din cele mai frumoase zone turistice din țară. Colțul de rai atrage anual mii de turiști, dar se pare că autoritățile manifestă o nepăsare de-a dreptul scandaloasă cu privire la deșeurile aruncate la întâmplare și mai ales față de groapa de gunoi improvizată!

Acest articol a fost citit de 128 ori

Gunoaiele au pus din nou stăpânire pe apa din lacul de acumulare al barajului de la Mihoești
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.