campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » Guvernul PSD-ALDE a crescut cu 42 la sută și prețul porcului de Crăciun

Guvernul PSD-ALDE a crescut cu 42 la sută și prețul porcului de Crăciun

Publicat în 13.12.2017 la ora 12:00

La împlinirea unui an de guvernare, Coaliția PSD-ALDE golește dramatic buzunarele populației. Este suficient să dăm doar două exemple: după ce zilele trecute, în Parlamentul României, Coaliția PSD-ALDE a mărit prin lege cu 42 la sută prețul lemnului pe picior, fapt care va agrava criza lemnului de foc, acum, cu câteva săptămâni înainte de Crăciun, asistăm la o creștere cu 42% și a prețului cărnii de porc “în viu”.

PSD, prin vocea ministrului Agriculturii, se laudă că România are anul acesta o producție agricolă record! Dacă este așa, de ce, domnilor politicieni din PSD, prețurile la alimente au crescut așa de mult și așa de repede? Probabil că domnul ministru al Agriculturii, mândru că este român pesedist, va spune și acum, în preajma Crăciunului, „Alege oaia!”. De un an de zile, liderii PSD spun și fac lucruri trăsnite, care duc România spre criză economică, socială și politică. Este evident pentru orice om responsabil că această Coaliție PSD-ALDE nu este capabilă să guverneze România în anul Centenarului. Este evident pentu tot mai mulți votanți ai PSD și ALDE că la alegerile din decembrie 2016 au ales lupul îmbrăcat în blană de oaie!

Corneliu OLAR,
deputat PNL de Alba

Facebook 

Acest articol a fost citit de 183 ori

1.0
02

Comentarii

Comentarii

3 Comentarii la Guvernul PSD-ALDE a crescut cu 42 la sută și prețul porcului de Crăciun

 1. un mot adevarat Răspunde

  13.12.2017 la 12:36

  Bai nerusinatule… Cand au taiat kakatii tai de PeDeListi salariile cu 25% si au marit TVA la 24% unde erai? Ai comentat ceva? Ai tacut ca porku ‘n papusoi. Ia mai taci draq din gura ca daca se tinea cont STRICT de votul cetatenilor din Alba NU erai acum parlamentar bai „drujbier al apusenilor”!

 2. Mu1e PSD Răspunde

  16.12.2017 la 17:07

  Doamne dă să se trezească români și să le deie atentate la toți din PSD. Sa va iau imunitatea în pu1a de hoți infecții. trezitiva oameni buni

 3. mo1eee PeNeLeeeee ! Răspunde

  06.01.2018 la 21:06

  Ar cam trebui sa te trezești tu băi „mo1e” și sa mai dai pe la școală că esti un semi-analfabet ca mai toți idoli tăi din partidul național „lăbăral”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.