campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Hotel „Tulnic” din Câmpeni scos la vânzare. Vezi care este pretul cu care poate fi achiziționat

Hotel „Tulnic” din Câmpeni scos la vânzare. Vezi care este pretul cu care poate fi achiziționat

Publicat în 02.12.2019 la ora 19:57

Hotelul „Tulnic” din Câmpeni, simbol al Țării Moților, una din cele mai impunătoare clădiri ale acestei zone si care timp de decenii a fost gazda a numeroase evenimente și a care a găzduit în camerele sale mii de oameni de-a lungul timpului este pus la vânzare.

Deși dupa ’89, a urmat o perioadă de declin, în care falnicul Tulnic nu mai aducea aminte decât de nostalgii trecute, a trecut prin ample procese de renovare în ultimii ani.

„Vând Hotel în inima Apusenilor, Hotel Tulnic oraș CÂMPENI. Este construit pe 3 nivele având un total de 60 camere cu baie proprie. Primul nivel este renovat, celelalte doua fiind în roșu. Suprafața aprox /nivel este de 600mp. Structura a fost făcută pe piloni de beton. La parter se afla un restaurant cu o capacitate de 450 locuri utilizat în prezent la organizarea de evenimente (nunți, botezuri, majorate etc). Dispunem de o parcare de 750mp. Hotelul se poate vinde separat de restaurant, avand CF individuale. Prețul este doar pentru unul dintre cele doua spatii comerciale (hotel sau restaurant)”, sună anunțul postat pe OLX.

Prețul listat pe site-ul de anunțuri este de 350 000 €.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 342 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.