campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » În câteva zile, angajații primăriei Arieșeni se vor muta în noul sediu

În câteva zile, angajații primăriei Arieșeni se vor muta în noul sediu

Publicat în 09.01.2017 la ora 10:00

Peste foarte puţine zile, angajații Primăriei Arieșeni se vor putea muta în noul sediu, care a fost ridicat din temelii, pe parcursul anului 2016.

”Investiția este de 2,2 milioane de lei, proiect semnat cu Ministerul Dezvoltării. Fără cheltuieli suplimentare. Suntem chiar sub cheltuieli cu 3 la sută. Primăria are peste 900 de metri pătrați, pe două niveluri. Ideea este că acolo va funcționa și Poșta Română, vor avea sediul și Jandarmii Montani. Va funcționa și cabinetul medicului veterinar. Intenționăm să aducem și o bancă în sediu, un bancomat. Am avut în sediu înainte Banca Transilvania. La ofertele noastre s-au arătat interesate BCR și Banca Transilvania. (…)”.
Vechea clădire a primăriei din comuna Arieşeni a fost rasă de pe faţa pământului după ce s-a constatat că imobilul în care administraţia locală şi-a desfăşurat activitatea nu mai corespundea cerinţelor de siguranţă şi nu se preta unor lucrări de consolidare. Edificiul, vechi de peste 100 de ani, este singurul sediu ras din temelii dintre toate administraţiile de pe Valea Arieşului Mare. Noua primărie se remarcă prin arhitectură solidă şi utilităţi la cerinţele actuale. Clădirea va adăposti birourile de evidenţa populaţiei, de asistenţă socială, impozite şi taxe, cel agricol şi casieria, stare civilă, în timp ce la etaj se regăsesc birourile primarului, viceprimarului, contabilitate, oficiu, arhiva. Lucrările de construcţie au început la sfârşitul primăverii 2016 şi, potrivit primarului Vasile Marin Jurj, în câteva zile angajații administrației locale din Arieșeni se pot muta deja în noul sediu care este deja gata. ”Avem 5 angajați cu totul, funcționari publici, din 9 posturi disponibile. Mai avem paznici, alți contractuali, dar suntem doar cinci funcționari cu totul”, a mai spus primarul Jurj.

Nicoleta IDITA – TOMUȚA

Facebook 

Acest articol a fost citit de 415 ori

În câteva zile, angajații primăriei Arieșeni se vor muta în noul sediu
Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.