campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » În luna în care toți ne amintim de copilărie se va deschide și la Câmpeni un loc de joacă și petreceri pentru cei mici

În luna în care toți ne amintim de copilărie se va deschide și la Câmpeni un loc de joacă și petreceri pentru cei mici

Publicat în 04.06.2019 la ora 15:55

Odată cu sosirea vacanței de vară, B. A., o tânără de 29 ani, din Câmpeni, sprijinită de soțul ei, B.D. ,va pune pe picioare un spațiu de joacă și petreceri ,pentru copii.

Tânăra, a accesat o finanțare nerambursabilă, încercând să aducă copiilor din orașul în care locuiește zâmbetul pe buze.

„Cu înființarea unui astfel de loc de joacă ne dorim să sprijinim familiile tinere și să creâm atât micuților cât și părinților o viață mai ușoară și mai frumoasă. Fără o astfel de finanțare nu aș fi putut porni afacerea la care am visat de când am devenit mamă”.

Supraveghetorii ce vor lucra în acest spațiu vor avea pregătirea necesară, astfel că părinții vor putea lăsa cu încredere copilul în acest spațiu, sau vor putea zâmbi alaturi de ei.

„Ideea acestui business s-a născut în urma experiențelor pe care le-am avut, frecventând astfel de locuri de joacă, alături de băiețelul nostru”.

Tariful de intrare este de 10 lei (copii sub 3 ani) respective 15 lei (copii 3-12 ani). Pentru petreceri se va achita tariful de 30 lei/copil, în situația în care părinții vor să aibă spațiul la dispoziție timp de trei ore.

Acest articol a fost citit de 1109 ori

Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.