campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » În zilele de 10 si 11 ianuarie 2017 cursurile școlare vor fi suspendate total, în orașul Câmpeni

În zilele de 10 si 11 ianuarie 2017 cursurile școlare vor fi suspendate total, în orașul Câmpeni

Publicat în 09.01.2017 la ora 15:27

Cursurile școlare vor fi suspendate total, marți și miercuri, în orașul Câmpeni, unde învață 2.357 de elevi și preșcolari, din cauza gerului și a drumurilor impracticabile, meteorologii anunțând minime de –29 de grade Celsius.  

Inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Alba, Marcela Dărămuș, a declarat, luni, că în această dimineață Comitetul Local pentru Situații de Urgență Câmpeni și primăria acestui oraș au cerut suspendarea cursurilor pentru două zile.

Această decizie a fost luată după ce meteorologii au anunțat vreme geroasă, dar și din cauza drumurilor impracticabile, având în vedere că la cele două licee din Câmpeni învață foarte mulți navetiști, din multe localități ale Munților Apuseni, care vin de la zeci de kilometri. 

Cursurile școlare au fost suspendate, luni, la peste 10 unități de învățământ din Alba, din localitățile Șibot, Săliștea, Scărișoara și Bistra, unde învață peste 340 de elevi. La unele unități de învățământ din Săliștea, Șibot și Bistra, cursurile vor fi suspendate, inclusiv marți și miercuri, din cauza că nu se poate asigura o încălzire corespunzătoare a claselor.

Inspectorul școlar general a IȘJ Alba a adăugat că numărul instituțiilor de învățământ, unde se suspendă cursurile, poate crește, în funcție de deciziile pe care le iau comitetele locale de situații de urgență și administrațiile locale.

Meteorologii au anunțat cod portocaliu de vreme geroasă, luni și marți în județul Alba, mai ales în cursul nopților și dimineților, când minimele vor ajunge la –29 de grade Celsius.

Acest articol a fost citit de 1026 ori

În zilele de 10 si 11 ianuarie 2017 cursurile școlare vor fi suspendate total, în orașul Câmpeni
4.5 (90%) 2 votes

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *