campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Începând de astăzi, 6 decembrie 2017, pacienții cu afecțiuni neurologice din zona Munților Apuseni vor beneficia de tratament la Spitalul din Câmpeni

Începând de astăzi, 6 decembrie 2017, pacienții cu afecțiuni neurologice din zona Munților Apuseni vor beneficia de tratament la Spitalul din Câmpeni

Publicat în 06.12.2017 la ora 16:14

De astăzi, 6 decembrie 2017, pacienții cu afecțiuni neurologice din Munții Apuseni beneficiază de tratament la Spitalul din Câmpeni, din partea dr. Mircea Rusu, și nu vor mai fi nevoiți să meargă până la Alba Iulia. Acest tip de servicii se adresează și bolnavilor de scleroză multiplă, a scris, astăzi, pe Facebook, directorul Direcției de Sănătate Publică, Alexandru Sinea.

O întâlnire între Alexandru Sinea, managerul Spitalului din Câmpeni, Morcan Dragomir și medicul specialist neurolog, Mircea Rusu, nou venit în spital, a avut loc, miercuri, la sediul DSP Alba.

”Începând de astăzi, 06.12.2017, pacienții cu afecțiuni neurologice din zona Munților Apuseni vor beneficia de consultații si recomandări pentru investigații complementare oferite de dl dr. Rusu Mircea, medic specialist neurolog din cadrul Spitalului Orășenesc Câmpeni. Astfel, va crește gradul de eficiență și accesibilitate la serviciile de specialitate care au lipsit o buna perioada de timp in zona Munților Apuseni, pacienții fiind nevoiți pana in prezent sa parcurgă sute de kilometri pentru a avea acces la astfel de servicii medicale. Nu va mai fi nevoie ca un bolnav sa facă minim 2 sau 3 drumuri până la Alba Iulia pentru a efectua o investigație de tip RMN. Acest tip de servicii se adresează inclusiv bolnavilor de scleroza multiplă, acesta fiind unul dintre obiectivele parteneriatului încheiat între DSP Alba si Asociația SM Speromax Alba. Mulțumim dlui manager Morcan Dragomir și dlui dr. Mircea Rusu pentru interesul si deschiderea fata de problemele de sănătate ale locuitorilor zonei Munților Apuseni. Mult succes!”, a scris Alexandru Sinea.

Spre exemplu, pentru un o investigație de tip RMN, un pacient din Câmpeni era nevoit să vină chiar și de trei la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia. Prima dată pentru consultație, apoi pentru programare, iar în ultimă instanță pentru examinare.

De asemenea, pacienții pot beneficia acum de orice fel de tipuri de investigații neurologice la Spitalul din Câmpeni.

Acest tip de servicii se adresează inclusiv bolnavilor de scleroza multiplă. În luna martie, DSP Alba a încheiat un parteneriat cu Asociația SM Speromax Alba, care se ocupă de pacienții cu scleroză multiplă.

Acest articol a fost citit de 867 ori

Începând de astăzi, 6 decembrie 2017, pacienții cu afecțiuni neurologice din zona Munților Apuseni vor beneficia de tratament la Spitalul din Câmpeni
4.5 (90%) 2 votes

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.