campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Intervenție a Salvamont și a jandarmilor montani pentru găsirea a șase turiști olandezi, care s-au rătăcit într-o pădure de lângă Arieșeni

Intervenție a Salvamont și a jandarmilor montani pentru găsirea a șase turiști olandezi, care s-au rătăcit într-o pădure de lângă Arieșeni

Publicat în 11.02.2019 la ora 20:15

Echipaje ale Salvamont Alba, Salvamont Bihor şi ale Jandarmeriei Montane din Alba au fost solicitate să intervină, în această seară, pentru salvarea a şase turişti olandezi care s-au rătăcit în pădure, în zona Arieşeni.

Cei șase turiști au fost găsiți de echipajele Salvamont. ”Sunt obosiți, epuizați de atâtea ore de stat în zăpadă, dar starea lor nu necesită intervenția ambulanței”, a declarat șeful Salvamont Alba, Lucian Forda.

”Este vorba despre șase tineri olandezi, care au vrut să treacă de la Piatra Grăitoare spre pârtia Vârtop 1 și s-au rătăcit în pădure. Au sunat la 112, iat la fața locului s-au deplasat echipaje ale Salvamont Alba, Salvamont Bihor şi Jandarmerie Montană din Alba”, a declarat Claudiu Costea, Salvamont Alba.

Majoritatea persoanelor sunt tineri, posibil să fie și minori.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 283 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.