campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » Ioan Călin Andreş a fost desemnat candidatul PSD la Primăria oraşului Câmpeni pentru alegerile locale

Ioan Călin Andreş a fost desemnat candidatul PSD la Primăria oraşului Câmpeni pentru alegerile locale

Publicat în 26.02.2016 la ora 12:00

andresMiercuri după-amiază, Biroul Politic al organizaţiei locale PSD Câmpeni s-a întrunit în şedinţă pentru a stabili candidatul PSD Câmpeni la funcţia de primar pentru alegerile locale din acest an.

Primarul PSD, Ioan Călin Andreş, a precizat că pentru stabilirea candidatului PSD la viitoarele alegeri, alături de nominalizarea sa a mai existat încă una, în persoana viceprimarului Mihai Trifa – preşedintele organizaţiei locale a partidului. În urma votului secret, primarul Andreş a obţinut cu opt voturi mai mult şi a fost confirmat ca şi candidat din partea PSD Câmpeni la alegerile pentru Primăria Câmpeni. Ieri, primarul Ioan Călin Andreş a transmis că în maximum două săptămâni se va face o listă provizorie cu propunerile de consilieri locali din partea PSD Câmpeni. ”Nu exclud alianţele politice la nivelul orăşenesc cu ALDE şi UNPR, iar ca şi candidat la funcţia de primar doresc să atrag de partea partidului mai mulţi oameni de valoare din localitate, cu care să stabilim planurile de dezvoltare a oraşului pentru viitorii 4 ani. Aş vrea ca în această echipă să implic membri vechi ai partidului cât şi membri noi, din toate categoriile sociale, tineri şi vârstnici, atât din oraş cât şi din cele 21 de localităţi aparţinătoare. Pe lângă casa părintească, oraşul reprezintă şi locul unde m-am născut. Am arătat că am făcut multe pentru oraş şi vreau să demonstrez că pot face încă multe pentru Câmpeni, alături de colegii mei de partid din PSD şi nu în ultimul rând, alături de cetăţenii oraşului Câmpeni, cărora le port o stimă deosebită”, ne-a declarat primarul în funcţie din 2004, intrat în toamna anului 2014 în organizaţia PSD Câmpeni. La rândul său, preşedintele PSD Câmpeni, Mihail Trifa, ne-a precizat următoarele: “Sunt pre­şedintele acestui partid din anul 2009. De atunci şi până acum am câştigat mai multe runde de alegeri la nivelul oraşului, mă refer aici la cele locale, parlamentare şi europarlamentare. PSD are acum 4 consilieri locali şi un viceprimar. Consider că mi-am făcut datoria. Am adus membri în partid, am ţinut organizaţia unită. Înţeleg susţinerea colegilor de partid ca şi candidat la Primăria Câmpeni a actualului primar. Însă mă gândesc foarte serios să mă înscriu şi eu în competiţia pentru Primăria Câmpeni. Voi lua această decizie în funcţie de sondaje şi de opinia locuitorilor oraşului. Sunt convins însă că pot face multe lucruri bune pentru localnici şi pot schimba ceva. Sper ca localnicii să mă susţină când va veni momentul. Ţin la oraşul Câmpeni, m-am născut aici, aici vreau să trăiesc şi îmi pasă de oameni. Oraşul este ca o familie pentru mine”.

Ovidiu CULDA

Facebook 

Acest articol a fost citit de 589 ori

Ioan Călin Andreş a fost desemnat candidatul PSD la Primăria oraşului Câmpeni pentru alegerile locale
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.