campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » Ioan Călin Andreș, candidat PSD la Senatul României: „Am fost la vot cu un gând bun pentru locuitorii României și pentru cetățenii din județul Alba”

Ioan Călin Andreș, candidat PSD la Senatul României: „Am fost la vot cu un gând bun pentru locuitorii României și pentru cetățenii din județul Alba”

Publicat în 11.12.2016 la ora 13:19

Ioan Călin Andreș, primarul orașului Câmpeni și candidat al PSD Alba pentru Senatul României, a mers în această dimineașă la vot, în jurul orei 9.30, la secția nr. 127, amenajată în clădirea Școlii Gimnaziale Cîmpeni de la Țârău, situată pe strada Transilvaniei, Nr. 4.

Acesta a fost însoțit de un coleg de partid, iar la ieșirea de la vot, ne-a declarat cu optimism următoarele: ,,Am fost la vot cu un gând bun pentru locuitorii României și pentru cetățenii din județul Alba. M-aș bucura ca după alegerile de astăzi, Parlamentul României să aibă o structură omogenă și constructivă pentru români, iar în probabilitatea că voi intra în parlament adaug că trebuie să facem lucruri bune, să dăm legi bune și sănătoase pentru români, și nu împotriva românilor. Pe locuitorii orașului Câmpeni îi îndemn să meargă la vot, să voteze cu sufletul, cu mintea și să se gândească la oamenii pe care îi votează, la acei oameni care să îi reprezinte cu cinste și omenie în locul unde se fac legi pentru români. ”

Întrebat despre măsurile și propunerile legislative pe care le are în vedere dacă va ajunge senator, Ioan Călin Andreș a declarat:

„Am spus de foarte multe ori că în Munții Apuseni trebuie să introducem gazul natural, pentru că materialul lemnos este din ce în ce mai puțin și este foarte scump. Și noi merităm să ne încălzim cu gaz pentru că îl avem aici aproape, la Zlatna, trebuie să găsim investitori și un cadru legislativ în acest sens, pentru a-l aduce în Țara Moților. Alt lucru important este necesitatea ca cele trei drumuri DN 74, DN 74 A și DN 75 să se modernizeze, să fie ca cele din Moldova, pentru că astfel putem să ne dezvoltăm turismul. Avem un potențial extraordinar să facem turism în Munții Apuseni, iar turismul este legat de cele trei drumuri naționale. Mă interesează de asemenea să repornim mineritul în Munții Apuseni, un minerit responsabil care să nu afecteze sănătatea și viața cetățenilor din Apuseni și nu numai. Având o sursă extraordinar de mare de aur aici, cred că ne putem dezvolta atât noi cât și ceilalți locuitori din județul Alba dacă vom munci 30, 40, 50 de ani pentru exploatarea acestei resurse naturale. Mai aș vrea să adaug că prin politicile pe care le vom face în parlament, trebuie să reușim să aducem românii din nou acasă, să le oferim posibilitatea să muncească în România. Trebuie să facem legi pentru români, iar cei veniți înapoi să muncească pentru români.”

Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 637 ori

Ioan Călin Andreș, candidat PSD la Senatul României: „Am fost la vot cu un gând bun pentru locuitorii României și pentru cetățenii din județul Alba”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.