campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » Ioan Dîrzu, președinte PSD Alba: ”După mulți ani, moții din Horea au ocazia să se elibereze de grupul celor care au retrocedat ilegal și au defrișat în neștire pădurile, în frunte cu Corneliu Olar!”

Ioan Dîrzu, președinte PSD Alba: ”După mulți ani, moții din Horea au ocazia să se elibereze de grupul celor care au retrocedat ilegal și au defrișat în neștire pădurile, în frunte cu Corneliu Olar!”

Publicat în 09.06.2017 la ora 13:53

Condus de grandomanie și aroganță, Corneliu Olar, supranumit „Drujbistul Apusenilor”, nu poate concepe ca în comuna Horea să existe o competiție electorală, generată de candidatura domnului Florin Neag, un om onest, cinstit și apreciat de oamenii locului.

Simțind că poate pierde frâiele puterii a împins în față un candidat obedient, care să poată duce mai departe afacerile personale ale familiei Olar. În calitate de primar la Horea, Corneliu Olar a retrocedat terenuri care aparțineau de Primăria Arieșeni, o „performanță” greu de egalat, și nu orice terenuri, ci tocmai cele de la baza unei pârtii de schi din zonă. De asemenea, Greenpeace a realizat un studiu potrivit căruia comuna Horea apărea ca una din zonele cele mai defrișate, în mod abuziv, din România.

Simţind valul de simpatie pentru candidatul PSD, Florin Neag, deputatul Olar mai face o încercare disperată de a-și păstra privilegiile și puterea în comună și cere demisia tuturor celor care vreau să aducă legea pe făgașul normal și nu în folosul unui grup de interese.

După 20 de ani de hegemonie PDL, comuna Horea are nevoie de investiții serioase și de un primar correct, care să urmărească interesele oamenilor și care le poate reda horenilor încrederea în comuna lor. Horenii s-au săturat de amenințări și vor o schimbare reală, un suflu nou în adminstrația locală, vor un om serios, cinstit și responsabil, așa cum este Florin Neag – candidatul PSD.

Oamenii trebuie să fie liberi să își aleagă primarul, iar legea trebuie respectată de toți, și asta trebuie să înțeleagă și deputatul Olar!

Duminică, 11 iunie, votați un primar adevărat, omul potrivit la locul potrivit! Votați Neag Ispas-Florin primar în Horea!

Ioan DÎRZU, deputat PSD de Alba

Acest articol a fost citit de 219 ori

Ioan Dîrzu, președinte PSD Alba: ”După mulți ani, moții din Horea au ocazia să se elibereze de grupul celor care au retrocedat ilegal și au defrișat în neștire pădurile, în frunte cu Corneliu Olar!”
1 (20%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.