campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » Ioan Lazăr, ALDE: „Distinși câmpănari, faceți ce zice popa, nu ce face fiul popii!”

Ioan Lazăr, ALDE: „Distinși câmpănari, faceți ce zice popa, nu ce face fiul popii!”

Publicat în 31.03.2016 la ora 8:30

negociere-alde-viceprimar-campeniO veche zicală creștinească spune să faci ce zice popa, nu și ce face popa, în sensul că este bine să urmezi pildele bune ale învățătorilor, deși faptele lor nu au fost întotdeauna demne de laudă. Dacă ești fiu de preot nu înseamnă că moralitatea și respectarea cuvântului dat te caracterizează.

Actualul viceprimar al orașului Câmpeni, președinte al PSD-ului local, Mihai Trifa, și-a exprimat dorința de a se înscrie în partidul lui Tăriceanu, pentru prima dată, în urmă cu aproximativ un an, precizând că nu va face pasul decât înainte de alegerile locale pentru a nu-și pierde mandatul de viceprimar. Discuțiile s-au accentuat și chiar s-au concretizat în ultima lună. Mai precis, săptămâna trecută, domnul Trifa, în prezența conducerii județene a partidului, și-a exprimat opțiunea de a trece definitiv la ALDE, urmând să candideze din partea acestei formațiuni la Primăria Câmpeni. Inițiativa putea fi interpretată ca o schimbare a opțiunii politice în cazul în care ar fi candidat.

Marele nostru istoric Nicolae Iorga spunea că numai ”boul este consecvent, omul evoluează”, justificându-și, astfel, schimbarea propriei opțiuni politice. Să îți schimbi opțiunea politică așa cum a făcut-o marele Iorga e oarecum firesc, dar să fii președintele unui partid mare, să-ți dai acordul verbal, să treci la ALDE pentru a candida la primărie, iar în mai puțin de o săptămână să ”aterizezi” în curtea PNL-ului este culmea oportunismului și a traseismului politic. Acest om nu a mințit; și-a bătut joc de minciună în Postul Paștelui!

Îi spun prietenului meu Cristi Pașca să aibă grijă, să-l priponească, pentru că până la alegeri mai este și nu ar fi de mirare să ”zboare” la un alt partid. Cred că moții din Câmpeni, corecți și onești, așa cum îi cunosc eu, vor sancționa drastic oportunismul politic. Să fie convinși că ceea ce a negociat domnul Trifa a făcut-o doar în interes personal, nu în interesul cetățenilor. Îl întreb pe Cristi Pașca și mai ales pe moții din Câmpeni: ce încredere poți să ai într-un om care și-a făcut din minciună și trădare un obicei? Distinși câmpănari, faceți ce zice popa, nu ce face fiul popii!

Ioan Lazăr – ALDE

Acest articol a fost citit de 676 ori

Ioan Lazăr, ALDE: „Distinși câmpănari, faceți ce zice popa, nu ce face fiul popii!”
5 (100%) 3 votes

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.