campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » Ioan Lazar (ALDE), după destituirea abuzivă a doctorului Mucea: o să ajungem să fim anesteziați și chiar operați de către Consiliul Județean

Ioan Lazar (ALDE), după destituirea abuzivă a doctorului Mucea: o să ajungem să fim anesteziați și chiar operați de către Consiliul Județean

Publicat în 08.07.2016 la ora 22:00

ioan-lazar-iul-2016Ioan Lazar (ALDE), după destituirea abuzivă a doctorului Mucea din funcția de șef de secție ATI la Spitalul Județean Alba: „o să ajungem să fim anesteziați și chiar operați de către Consiliul Județean”.

Copreședintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, este de părere că a existat cu siguranță ”ceva la mijloc” în cazul revocării din funcție a medicului Ionel Mucea, șeful secției ATI a Spitalului Județean, provocată, oficial, de un incident etic, și consideră că președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, ”s-a comportat ca un președinte de CAP„.

Acesta și-a exprimat punctul de vedere vineri, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la noul sediu central ALDE din Alba Iulia.

Nu cunosc în detaliu subiectul, am citit în presă și sunt convins că a fost ceva la mijloc. Ceea ce nu este normal. Situația aceasta seamănă cu colhozurile de dinainte de `89, cu președinții de CAP. Cred că domnul Ion Dumitrel s-a comportat ca un președinte de CAP. (…) Și managerul spitalului, doamna Coșarcă, nu trebuia să asculte ordinul politic. Am înțeles că a fost un ordin politic, un primar dintr-o comună, fost PDL-ist, cunoștință de-a domnului președinte Ion Dumitrel, s-a simțit jignit de domnul Mucea și de acolo s-a iscat tot scandalul”, a spus Ioan Lazăr.

”Dacă vom continua tot așa, s-ar putea ca în viitorul apropiat să ajungem să fim anesteziați și chiar operați de către Consiliul Județean”, a conchis acesta.

Reamintim că decizia revocării din funcție a dr.Ionel Alexandru Mucea, șeful secției ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, a fost luată în urma sesizărilor făcute de aparținătorul unui bolnav internat în secția ATI, potrivit cărora medicul șef a avut un comportament neetic, în mod repetat. În fapt, dr. Ionel Mucea a avut un conflict în secția ATI, cu un vizitator al Spitalului Județean de Urgență. Aparținătorul respectiv este primar, coleg de partid cu Ion Dumitrel, președintele CJ Alba, și l-ar fi amenințat pe doctorul Mucea că îl va schimba din funcție, ceea ce s-a și întâmplat în cele din urmă. Decizia este considerată un abuz de către medicul vizat de revocarea dn funcție, acesta rezervându-și dreptul de a-și acționa angajatorul în instanță.

Acest articol a fost citit de 663 ori

Ioan Lazar (ALDE), după destituirea abuzivă a doctorului Mucea: o să ajungem să fim anesteziați și chiar operați de către Consiliul Județean
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.