campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » Ioan Lazăr, ALDE: Maria Oprea are șanse mari să câștige alegerile în Câmpeni

Ioan Lazăr, ALDE: Maria Oprea are șanse mari să câștige alegerile în Câmpeni

Publicat în 22.04.2016 la ora 22:23

ALDE-Lazar-CampeniOmul de afaceri albaiulian Ioan Lazăr a declarat, astăzi, după ce a participat ieri la o zi de târg în orașul Câmpeni, că Maria Oprea, candidatul ALDE, a fost foarte bine primită de câmpănari și are șanse reale să câștige alegerile locale.

Maria Oprea, care a afirmat că își va dona salariul de primar dacă va fi aleasă, a spus, în cadrul unei conferințe de presă, că dorește să candideze nu pentru a-și îmbunătăți situația financiară ci pentru a veni în sprijinul oamenilor.

Ioan Lazăr a declarat că la Câmpeni s-a întâlnit cu oameni de toate categoriile profesionale, care au apreciat intenția Mariei Oprea de a candida, arătând că o susțin.

Fostul copreședinte al ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat că lupta la Câmpeni se va da între Cristi Pașca (PNL), Călin Andreș (PSD) și Maria Oprea (ALDE), iar PMP nu întră în calcul.

Ioan Lazăr a mai arătat că oamenii din zona Munților Apuseni au avut, mereu, o orientare liberală și l-au susținut pe Călin Popescu Tăriceanu.

”Candidatul PNL-ului, din cauza fuziunii cu PDL, nu e bine văzut în zonă. PNL a făcut niște achiziții misterioase, dar păguboase. Nu dau nume, știu câmpănarii foarte bine la ce și la cine mă refer”, a arătat Lazăr.

Maria Oprea, candidatul ALDE la Primăria Câmpeni, a spus că vrea să ducă în administrație vocea locuitorilor din Câmpeni.

Ea a fost membru PNL, însă a spus că nu a mai vrut să rămână într-o echipă care nu o mai reprezintă. Maria Oprea a afirmat că într-un sondaj a ieșit înaintea candidatului PNL, Cristi Pașca.

Ea a adăugat că ar vrea ca orașul Câmpeni să arate ca un oraș de munte din Austria sau Elveția.

Acest articol a fost citit de 386 ori

Ioan Lazăr, ALDE: Maria Oprea are șanse mari să câștige alegerile în Câmpeni
4.7 (93.33%) 3 votes

Comentarii

Comentarii

Un Comentariu la Ioan Lazăr, ALDE: Maria Oprea are șanse mari să câștige alegerile în Câmpeni

  1. Sorin Răspunde

    27.04.2016 la 23:38

    Doamna Maria pe scaunul de primar, doamne ferește,.,Colectiv este zero pe lângă ce poate face doamna ELMARIA turism…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.