campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „Avem promisiunea Ministrului Transporturilor că anul viitor se vor reabilita şi moderniza drumurile din Apuseni”

Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „Avem promisiunea Ministrului Transporturilor că anul viitor se vor reabilita şi moderniza drumurile din Apuseni”

Publicat în 24.02.2017 la ora 20:21

Starea jalnică a anumitor sectoare de drum din judeţul nostru a fost motivul unei întrevederi dintre liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, preşedintele PSD Alba, Ioan Dârzu şi ministrul transporturilor, care a avut loc săptămâna aceasta la Bucureşti.

Drumurile aduse în discuţie de Lazăr sunt DN 74 pe ruta Alba Iulia-Arieşeni şi DN75 care face legătura între Câmpeni şi Turda. Drumurile sunt de groază. Există încă din 2008 un proiect de reabilitare şi modernizare a acestor drumuri care leagă Alba de Apuseni, dar care încă nu s-a concretizat şi nu s-a făcut nimic.

În urma discuţiilor purtate, cel târziu anul viitor ar urma ca reabilitarea acestor drumuri să fie proiectată şi bugetată.

„Sper ca guvernarea ALDE-PSD să se ţină de cuvânt şi să ia în considerare un nou proiect de modernizare a acestui drum”, spune liderul ALDE Alba.

„Cum să dezvolţi turismul în judeţ când avem o staţiune frumoasă, staţiunea Arieşeni, o staţiune renumită, unde poţi să mergi doar cu carul cu boi?” a concluzionat Ioan Lazăr.

Acest articol a fost citit de 148 ori

Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „Avem promisiunea Ministrului Transporturilor că anul viitor se vor reabilita şi moderniza drumurile din Apuseni”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.