campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » Ion Lazăr: „ALDE Alba va susţine candidatul PSD pentru alegerile anticipate din comuna Horea, din 11 iunie 2017”

Ion Lazăr: „ALDE Alba va susţine candidatul PSD pentru alegerile anticipate din comuna Horea, din 11 iunie 2017”

Publicat în 12.05.2017 la ora 16:40

Primăria comunei Horea îşi va alege un nou primar  în data de 11 iunie 2017, în locul lui Corneliu Olar care este în prezent deputat. Propunerea PNL este actualul primar interimar, Marin Nicola, iar de la PSD candidatul este Florin Ispas Neag. ALDE Alba nu are candidat propriu li va susține candidatul propus de PSD.

În comuna Horea vor avea loc în data de 11 iunie, alegeri anticipate pentru fotoliu de primar, ocupat anterior de Corneliu Olar, în present deputat. După plecarea acestuia în capitală, în locul său a rămând interimar, Marin Nicola. Acesta din urmă este şi propunerea PNL pentru alegerile anticipate.

PSD va susţine candidatura lui Florin Ispas Neag. ALDE Alba nu are candidat propiu, dar va susţine propunerea PSD pentru conducerea Primăriei Horea.

„Acolo va candida un lujer de-al deputatului Olar, acesta are o mare influență acolo și majorităţii localnicilor le este frică să candideze, ca să nu se pună rău cu el, de aceea am avut o discuție și cu președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, astăzi sau mâine o să o definitivăm, și cred că o să susținem candidatul PSD-ului şi noi nu o să mai ieşim cu candidat de primar. Nu îl cunosc, (…) dar am înțeles că este un candidat tânăr, cu șanse de a câștiga Primăria comunei Horea. Eu sunt convins că un candidat tânăr și un candidat care se opune tăierii pădurilor și care vrea să lucreze pentru comună și nu pentru interesul lui Olar va câștiga primăria la Horea”, a declarat Ioan Lazăr, președintele ALDE.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 337 ori

Ion Lazăr: „ALDE Alba va susţine candidatul PSD pentru alegerile anticipate din comuna Horea, din 11 iunie 2017”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.