campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » Ion Marincaș, ALDE Alba: „Candidatul susținut de noi la Horea are șanse reale să câștige alegerile locale anticipate”

Ion Marincaș, ALDE Alba: „Candidatul susținut de noi la Horea are șanse reale să câștige alegerile locale anticipate”

Publicat în 09.06.2017 la ora 16:27

Cu doar două zile înainte de alegerile locale din comuna Horea, Ioan Marincaș susține că propunerea PSD, pe care de altfel ALDE Alba o sprijină, organizația neavând candidat propriu, are șanse reale să obțină fotoliul Primăriei. Din campania electorală desfășurată, reprezentanții organizației, prezenți la Horea, au observat că oamenii sunt nemulțumiți de veche administrație locală a comunei.

“Domnul Neag are o șansă reală, oamenii au oarecare nemulțumire față de vechea și demult împietrita administrație de la Horea, ceata condusă de către domnul Olar, care face regulile acolo. Oamenii s-au săturat de atâția ani”, a declarat Marincaș.

Candidatul susținut de PSD și ALDE este caracterizat ca fiind un om cu orientare bună, care știe ce administrație, știe ce înseamnă să se apropie de oameni și să le ofere bunăstarea de care aceștia au nevoie.

Amintim că alegeri anticipate pentru fotoliu de primar în comuna Horea vor avea loc în data de 11 iunie, funcție ocupată anterior de Corneliu Olar, în prezent deputat, iar candidatul PSD susținut de ALDE este Florin Ispas Neag.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 73 ori

Ion Marincaș, ALDE Alba: „Candidatul susținut de noi la Horea are șanse reale să câștige alegerile locale anticipate”
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.