campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Jandarmii din Alba Iulia vor asigura ordinea la „Sărbătoarea Apusenilor și a moților”, de la Câmpeni

Jandarmii din Alba Iulia vor asigura ordinea la „Sărbătoarea Apusenilor și a moților”, de la Câmpeni

Publicat în 27.05.2019 la ora 15:01

Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba, ca partener în cadrul evenimentului „Apusenii și moții la centenar regal” organizat de Asociația cadrelor militare în rezervă și retragere și de Centrul pentru politici locale, va participa marți  28 mai 2019, la ceremonialul militar organizat la Câmpeni începând cu ora 10.00, în Piața centrală a orașului.

În cadrul ceremonialului, va lua parte ASR principele Radu, cât și reprezentanți ai prefecturii județului Alba și ai Consiliului Județean Alba. Garda port drapel a Jandarmeriei Alba va defila în uniforme reprezentative ale jandarmeriei din anul 1850, urmat de un detașament de jandarmi în uniforma de reprezentare actuală, arătând astfel tranziția de la primele structuri la ceea ce înseamnă această armă în prezent. În același context de sărbătoare se va primi icoana Sfântului Andrei, ocrotitorul Jandarmeriei Române. Ceremonialul militar se va încheia cu defilarea subunităților de jandarmi.

Acest articol a fost citit de 669 ori

Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.