Rămâi conectat

Învățământ-Cultură

La Câmpeni a fost inaugurat primul cabinet medical școlar

Publicat

în

cabinet medical scolar la campeniZilele trecute, la Şcoala Gimnazială Câmpeni a fost inaugurat primul cabinet medical şcolar din oraş, o investiţie a administraţiei publice locale de care vor beneficia peste 2.600 de elevi şi preşcolari din cele 4 unităţi şcolare din localitate: Colegiul Naţional ”Avram Iancu”, Liceul Tehnologic Silvic, Grădiniţa cu Program Prelungit ”Piticot” şi  Şcoala Gimnazială Câmpeni.

La festivitatea de inaugurare au participat mai multe oficialităţi ale oraşului şi şase preoţi din localitate, care au oficiat o slujbă de sfinţire, iar primarul Ioan Călin Andreş a precizat, înainte de tăierea panglicii, că este printre primele cabinete medicale şcolare existente în Munţii Apuseni. Pentru dotarea acestuia s-au cheltuit aproximativ 30.000 de lei şi încă aproape 10.000 de lei s-au folosit pentru amenajare, banii fiind alocaţi din bugetul local la începutul anului. În acest cabinet vor munci un medic de familie voluntar şi două asistente medicale nou-angajate, fondurile pentru salarii fiind asigurate de la Ministerul Sănătăţii. Primarul a precizat că acest cabinet este cea de-a doua investiţie realizată la această şcoală, după ce în acest an s-au cheltuit 220.000 de lei pentru reabilitarea reţelei termice a şcolii, bani alocaţi de asemenea din bugetul local.
După tăierea panglicii, soborul de preoţi a pornit prin clase, a binecuvântat şi a sfinţit sălile în care învaţă pe două schimburi aproximativ 460 de elevi, urmând ca după finalizarea clădirii de la ”Ţârău”, de pe strada Transilvaniei, să se poată rezolva problema de spaţiu şi toţii elevii să înveţe pe un singur schimb.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Învățământ-Cultură

Rezultate excelente la faza județeană a Olimpiadei de Religie, pentru elevii de la Colegiul Național „Avram Iancu” Câmpeni

Publicat

în

Elevii de la Colegiul Național „Avram Iancu” din Câmpeni au obținut rezultate deosebite la religie. Oaida Nicoleta s-a clasat prima la etapa județeană a Concursului „Împreună cu Hristos în viață”, iar la națională a luat mențiune.

„Rezultate excelente la religie pentru elevii CNAI! Sub coordonarea doamnei prof. Trînc Sofia, elevii noștri au obținut următoarele rezultate:

Olimpiada județeană de Religie, desfășurată sâmbătă, 13 aprilie 2024:

Mențiune: Petrea Andreea din clasa a IX-a FBE.

Concursul ,,Împreună cu Hristos în viață” – Faza județeană:

Premiul I – Oaida Nicoleta, din clasa a X-a SN,
Premiul I – Todea Andreea din clasa a-X-a SSBF,
Premiul I – Mercea Andreea din clasa a IX-a FBE,
Premiul special – Ancău Dragoș din clasa a VII-a.

Faza națională:

Mențiune – Oaida Nicoleta – X SN

Felicitări tuturor!”, au transmis reprezentanții Colegiului Național „Avram Iancu” Câmpeni.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Învățământ-Cultură

Trei elevi de la Colegiul Național „Avram Iancu” Câmpeni s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Creativitate Științifică

Publicat

în

Elevii Boncuțiu Ștefan, Pașca Cătălin, Pleșa Valentin, de la Colegiul Național „Avram Iancu” Câmpeni, au reușit performanța de a se califica la faza națională a  Olimpiadei de Creativitate Științifică, secțiunea științe fundamentale – fizică.

„Rezultate excelente ale elevilor noștri la disciplinele reale! La Olimpiada de Creativitate Științifică, secțiunea Științe fundamentale – fizică, echipa formată din elevii: Boncuțiu Ștefan, Pașca Cătălin, Pleșa Valentin, toți din clasa a X-a MII, s-a calificat la etapa națională care va avea loc la Suceava. Elevii au fost coordonați de prof. Oneț Liviu. Felicitări elevilor și prof. coordonator!”, au transmis reprezentanții Colegiului Național „Avram Iancu” Câmpeni.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Învățământ-Cultură

Lazea Natalia, elevă a Colegiului Național „Avram Iancu” Câmpeni, calificare la faza națională a Concursului de Biologie „George Emil Palade”

Publicat

în

Mateș Daria, elevă în clasa a VII-a la Colegiul Național „Avram Iancu” Câmpeni. Aceasta, îndrumată de profesoara Bistraie Adela, a reușit să se califice la faza națională a Concursului de Biologie „George Emil Palade”.

Reprezentanți la concursuri naționale avem și din cadrul claselor de gimnaziu. Lazea Natalia, din clasa a VII-a, s-a calificat sâmbătă la faza națională a concursului de biologie pentru gimnaziu „George Emil Palade”. Profesor coordonator: Bistraie Adela. Felicitări!”, au transmis reprezentanții Colegiului Național „Avram Iancu” Câmpeni.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni