campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » La trei zile după furtuna de duminică, DN1 R – de la Mătișești în sus, este încă este impracticabil

La trei zile după furtuna de duminică, DN1 R – de la Mătișești în sus, este încă este impracticabil

Publicat în 20.09.2017 la ora 19:17

Astăzi, 20 septembrie 2017, la trei zile de la producerea furtunii de duminică, Drumul Național 1 R era încă „încărcat” de brazi doborâți de vijelie. Un cititor al publicației campeniinfo.ro ne-a trimis mai multe imagini realizate în zona Mătișești.

Așa după cum se poate observa, furtuna, de o forță neobinuită, a făcut ravagii. O parte din pădure a fost pusă efectiv la pământ de vântul puternic.

Șoferul s-a încumetat să parcurgă drumul chiar și prin ”tunelul” de arbori rupți, dar, la un moment dat, a fost nevoit să se întoarcă. În unele zone, pe drum, există încă brazi culcați ”de-a latul”, iar pe marginea drumului sunt ramuri rupte sau copaci care stau să cadă, atârnând de crengile celorlalți.

Reamintim că DN1R a fost blocat duminică și între Albac și Mătișești, din cauza copacilor căzuți pe carosabil. Însă echipajele au intervenit în teren, iar potrivit ISU Alba la ora 20.15 în județul Alba nu mai erau DN-uri blocate.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1090 ori

La trei zile după furtuna de duminică, DN1 R – de la Mătișești în sus, este încă este impracticabil
2.7 (53.33%) 3 votes

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.