campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Laurian Stănchescu: „Domnule Președinte Klaus Iohannis, vă implor să semnați Legea “Avram Iancu” și să o promulgați până la 1 Decembrie 2016”

Laurian Stănchescu: „Domnule Președinte Klaus Iohannis, vă implor să semnați Legea “Avram Iancu” și să o promulgați până la 1 Decembrie 2016”

Publicat în 10.11.2016 la ora 14:21

stanchescuScrisoare adresată domnului Klaus Iohannis,
Președintele României!

Excelență,

De aproape cinci ani mă lupt în Parlamentul României pentru recunoașterea oficială a lui Avram Iancu, „Martir și Erou al Națiunii Române”. Proiectul a fost votat o dată în Parlament, a fost trimis la Domnia Voastră pentru promulgare, dar ați refuzat să semnați Legea „Avram Iancu” și ați retrimis proiectul în Parlament pentru reexaminare.
Au fost reluate procedurile la Senat și Camera Deputaților, iar pe 7 Noiembrie 2016 a fost votat a doua oară în plenul Camerei Deputaților, for decizional, „Erou al Națiunii Române”. Este o victorie a sacrificiului și a luptei lui Avram Iancu pentru românism și identitate, pentru demnitate și onoare, pentru un patriotism luminat.
Domnule Președinte, vă implor să semnați Legea „Avram Iancu” și să o promulgați până la 1 Decembrie 2016, să împodobim deplin Sărbătoarea Românilor. Celebrați în felul acesta un Erou Național, la mormântul căruia de la Țebea s-au înclinat Regii României, Ferdinand I și Regina Maria.

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român

Acest articol a fost citit de 154 ori

Laurian Stănchescu: „Domnule Președinte Klaus Iohannis, vă implor să semnați Legea “Avram Iancu” și să o promulgați până la 1 Decembrie 2016”
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.