campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Administrație » Liberalul Dan Borteș, directorul Școlii Gimnaziale din Vidra, în cărți pentru funcția de subprefect al județului Alba

Liberalul Dan Borteș, directorul Școlii Gimnaziale din Vidra, în cărți pentru funcția de subprefect al județului Alba

Publicat în 02.12.2019 la ora 16:15

Schimbările de la vârful Instituției Prefectului Alba sunt iminente și este o chestiune de zile sau poate chiar de ore până când Guvernul PNL își va impune oamenii la conducerea instituției.

Dacă numele viitorului prefect a tot fost vehiculat în persoana liberalului Nicolae Albu, despre cine va ocupa funcția de subprefect nu s-a vorbit aproape deloc. Mai multe surse apropiate PNL Alba dau ca sigură numirea în locul lui Nicolae Mera a lui Dan Borteș.

Acesta din urmă nu se bucură de o notorietate prea mare în afara partidului, însă se pare că este susținut de organizația PNL Câmpeni, condusă de Cristian Pașca.

Dan Borteș este director al Școlii Gimnaziale din Vidra și consilier local PNL la Câmpeni. Liberalii din zona Apuseni se simt slab reprezentați la nivel de funcții de conducere și au insistat să le revină funcția de subprefect al județului Alba, deși conducerea județeană avea în vizor un alt liberal.

La Câmpeni s-a derulat una dintre cele mai dure bătălii electorale din Alba, la alegerile prezidențiale din 2019. Aici, unde primar este social-democratul Călin Andreș, Iohannis a obținut cu 29 de voturi mai mult  ca Viorica Dăncilă.

Potrivit rezultatelor finale, Klaus Iohannis are la Câmpeni 2.061 de voturi, iar Viorica Dăncilă 2.032 de voturi. Liberalii au reușit, astfel, după mulți ani, să recucerească Câmpeniul, considerat un fief al PSD.

Acest articol a fost citit de 1293 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.