campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Licitaţie de 6,4 milioane de lei pentru realizarea sistemului de canalizare şi a unei staţii de epurare în comuna Lupșa

Licitaţie de 6,4 milioane de lei pentru realizarea sistemului de canalizare şi a unei staţii de epurare în comuna Lupșa

Publicat în 23.10.2018 la ora 8:27

Primăria comunei Lupşa a demarat procedura publică de contractare a unui operator economic pentru derularea celei mai mari investiţii din istoria comunei.

Proiectul ”Înfiinţare sistem de canalizare cu staţie de epuare în Comuna Lupşa” are o valoare totală de 6,4 milioane de lei fără TVA. Potrivit caietului de sarcini, obiectivul proiectului îl constituie ”satisfacerea cerinţelor de consum şi a exigenţelor de calitate impuse de normele interne şi europene, în ceea ce priveşte dezvoltarea durabilă a zonelor rurale, prin asigurarea unor condiţii de trăi decente pentru locuitorii comunei Lupşa”.

În acest sens în satele Lupşa, Valea Lupşii, Lunca şi Hădărău se vor asigura condiţii tehnice necesare funcţionării corespunzătoare a reţelei de canalizare, în condiţii de siguranţă şi confort, precum şi îmbunătăţirea calităţii vieţii oamenilor. Reţeaua a fost dimensionată ţinând cont de perspectiva de extindere a reţelelor de canalizare şi în satul Muşca.

Investiţia va presupune introducerea reţelei de canalizare pe o lungime de circa 25 de km în cele patru sate, instalarea a aproxiamtiv 550 de cămine de vizitare, 12 staţii de pompare, precum şi a unei staţii de epurare în satul Lunca. Ofertanţii care doresc să participe la licitaţie trebuie să demonstreze că au realizat în ultimii 5 ani lucrări similare în valoare de cel puţin 5,3 milioane de lei.

Ofertele pot fi depuse până în 29 octombrie 2018, la sediul Primăriei Lupşa. Srtudiul d efezabilitate pentru această investiţie a fost realizat de firma Muro Instal SRL Alba Iulia, iar proiectul tehnic de execuţie, de către societatea Aqua Prociv Proiect SRL Cluj-Napoca. Lucrările vor fi finalizate în termen de 2 ani de la data semnării contractului.

Acest articol a fost citit de 872 ori

Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.