campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Localnicii din comuna Scărișoara terorizați de porcii mistreți care le distrug terenurile și culturile

Localnicii din comuna Scărișoara terorizați de porcii mistreți care le distrug terenurile și culturile

Publicat în 10.11.2017 la ora 16:40

Situație extrem de periculoasă pentru locuitorii comunei Scărișoara, satele Preluca, Purcelești, Sfoartea și Negești, care se tem pentru viața lor din cauza turmelor de porci mistreți care le dau târcoale. Turme de 50-100 de sălbăticiuni distrug terenurile localnicilor, făcând prăpăd peste tot pe unde ajung.

Locuitorii din Apuseni sunt disperați, iar porcii mistreți au spulberat liniștea satelor de munte. Aceștia spun că sunt nevoiți să stea de pază noapte de noapte și să găsească mereu noi modalități să sperie animalele sălbatice.

Pe unde au trecut mistreții, terenurile au fost compromise, se plâng oamenii. Disperați, ei se tem să mai iasă noaptea din locuințe. Sătenii mai spun că, în ultima perioadă, porcii mistreți s-au înmulțit foarte mult și cu greu reușesc să îi sperie.

„Ne mănâncă mistreții efectiv. Nu mai putem să ținem nimic de ei, vin lângă casă în turme de 50-100. Toate terenurile sunt vraiște, nu știm unde ar trebui să facem o sesizare, deoarece nu mai poți să ai vreo cultură sau ceva, acum distrug în totalitate terenurile agricole! Vă rugăm, poate se sesizează cineva, ne e frică și să mai ieșim din case noaptea!!”, spun oamenii ajunși în culmea disperării.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 579 ori

Localnicii din comuna Scărișoara terorizați de porcii mistreți care le distrug terenurile și culturile
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.