campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știrea ta » Mai mulți câini au fost împușcați și lăsați pe câmp, pe strada Muncel de Câmpeni

Mai mulți câini au fost împușcați și lăsați pe câmp, pe strada Muncel de Câmpeni

Publicat în 11.04.2018 la ora 18:31

Masacru în plină zi în orașul Câmpeni. Cel puțin asta spun oamenii din oraș, care au privit îngroziți câinii împușcați și lăsați în plin câmp, aproape de casele lor.

Imaginile au fost trimise pe adresa redacției de către un cititor campeniinfo.ro care spune că fotografiile au fost făcute chiar în ziua de Paști. Potrivit oamenilor, inclusiv câinii care aveau stăpâni au fost împușcați.

“Uitați cum sunt omorâți câinii din orașul Câmpeni. Imaginile pe care vi le trimit sunt făcute în ziua de Paște, pe Muncel, o stradă cu locuințe, cu copii mulți. Oamenii, cei care i-au omorât, sunt cei din primărie, dar eu știu ca nu așa se face, îi omori și îi lași pe câmp, mai jos de casele oamenilor. Au omorât tot ce au prins, inclusiv câinii cu stăpân”, spune cel care a fotografiat urmările carnagiului.

Din imaginile primite se pot observa trupurile neînsuflețite ale unor câini, care zac pe câmp și sânge care pătează pământul. Autorii masacrului canin de la Câmpeni rămân neidentificați până acum, dar locuitorii speră ca cei care au ucis fără milă și remușcare bietele animale să fie descoperiți și pedepsiți conform legislației în vigoare.

Acest articol a fost citit de 1072 ori

Mai mulți câini au fost împușcați și lăsați pe câmp, pe strada Muncel de Câmpeni
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.