campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » Maria Oprea nominalizată drept candidat al ALDE la Primăria Câmpeni

Maria Oprea nominalizată drept candidat al ALDE la Primăria Câmpeni

Publicat în 07.04.2016 la ora 12:25

Maria-Oprea-candidat-ALDE-CampeniMaria Oprea, candidatul ALDE la Primăria Câmpeni, a spus, astăzi, că își va dona salariul de primar, dacă va fi aleasă, ea precizând că vrea să candideze nu din dorința de a-și îmbunătății situația financiară, ci pentru a veni în sprijinul oamenilor.

Maria Oprea a venit la conferința de presă la care și-a prezentat candidatura îmbrăcată într-o ie pe care a spus că o poartă ”cu mare drag și cinste”.

”Am agenție de turism, o stație de betoane pe care mă străduiesc să le duc mai departe și să facem ceva în orașul nostru. Familia mea a creat în decurs de 23 de ani 300 de locuri de muncă ceea ce îmi conferă libertatea, din punct de vedere financiar, să mă gândesc să dezvolt un mod de a fi pentru locuitorii orașului Câmpeni. M-am hotărât să candidez la funcția de primar al orașului Câmpeni, nu pentru a avea un loc de muncă. Mă gândesc să scot fotoliul de primar din birou pentru a nu fi tentată să mă așez liniștită, deoarece în Câmpeni sunt atât de multe lucruri de făcut. Când voi fi aleasă, salariul meu mă gândesc să-l donez pentru sprijinirea copiilor, pentru sprijinirea persoanelor în vârstă sau pentru nevoile speciale ale unor familii pe care le cunoaștem. Acest lucru vedem la momentul respectiv”, a spus Maria Oprea.

Candidatul ALDE la Primăria Câmpeni a spus că vrea să ducă în administrație vocea locuitorilor din Câmpeni. Ea a fost membru PNL, însă a spus că nu a mai vrut să rămână într-o echipă care nu o mai reprezintă. Maria Oprea a afirmat că, într-un sondaj, a ieșit înaintea candidatului PNL la Primăria Câmpeni, Cristi Pașca.

Maria Oprea a adăugat că ar vrea ca orașul Câmpeni să arate ca un oraș de munte din Austria sau Elveția. Copreședintele ALDE Ovidiu Jidveian a afirmat, în cadrul aceleiași conferințe de presă, că se bucură că există oameni care sunt dispuși să renunțe la confortul unui partid mare pentru a lupta pentru principii.

Acest articol a fost citit de 819 ori

Maria Oprea nominalizată drept candidat al ALDE la Primăria Câmpeni
5 (100%) 4 votes

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.