campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Marius Șuluțiu, manager Serviciul de Ambulanță Alba: „Ambulanțierul din Câmpeni nu riscă nicio sancțiune. Nu va fi o anchetă, am vrut doar să aflu ce s-a întâmplat”

Marius Șuluțiu, manager Serviciul de Ambulanță Alba: „Ambulanțierul din Câmpeni nu riscă nicio sancțiune. Nu va fi o anchetă, am vrut doar să aflu ce s-a întâmplat”

Publicat în 16.02.2018 la ora 14:54

Managerul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Alba, Marius Șuluțiu, a declarat, astăzi, despre că ambulanțierul Dumitru Ignat, nu va fi pedepsit pentru că a făcut o faptă bună, iar în acest caz nu se va derula o anchetă, ci a cerut doar o notă explicativă pentru a afla cum s-a petrecut evenimentul despre care a aflat în presă.

Dr. Marius Șuluțiu a declarat că este normal, ca în calitatea sa de manager al SAJ Alba să afle de la persoanele implicate cum s-au petrecut lucrurile.

Atât ambulanțierul, cât și asistenta, nu riscă sancțiuni.

Un echipaj de Ambulanţă a fost solicitat marţi să intervină într-un cătun din Munţii Apuseni, de pe teritoriul comunei Scărişoara, în cazul unei paciente, în vârstă de circa 80 de ani, care suferea de insuficienţă respiratorie şi tensiune arterială crescută.

Ambulanţa nu a putut ajunge până la locuinţa pacientei din cauza drumului inacesibil, astfel că echipajul s-a deplasat pe jos, transportând şi trusele medicale. Ambulanţierul a transportat în spate pacienta de la locuinţa acesteia până la locul în care drumul era accesibil autovehiculelor, în vreme ce o asistentă i-a dus trusa, monitorul şi tubul de oxigen.

”Se numeşte Dumitru Ignat. Este ambulanţier la Serviciul Public de Ambulanţă Alba, Substaţia Câmpeni. Ambulanţa cu care s-a deplasat la caz nu a putut urca la bolnava cu insuficienţă respiratorie şi tensiunea arterială crescută. A transportat bolnava în spate. Asistenta mergea lângă el cu tubul de oxigen. Distribuiţi vă rog. Numele acestui salvator trebuie cunoscut de toţi. Sufletul şi Omenia lui merita respectul nostru”, a scris un coleg al său pe Facebook.

Aceştia au ajuns la Spitalul Orăşenesc Câmpeni, unde femeia a primit mai multe îngrijiri medicale.

Acest articol a fost citit de 616 ori

Marius Șuluțiu, manager Serviciul de Ambulanță Alba: „Ambulanțierul din Câmpeni nu riscă nicio sancțiune. Nu va fi o anchetă, am vrut doar să aflu ce s-a întâmplat”
4.5 (90%) 4 votes

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.