campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Participanții la cea de-a VI-a ediție a Marșului național „Avram Iancu” au făcut un popas la pensiunea „Vidra de Sus”

Participanții la cea de-a VI-a ediție a Marșului național „Avram Iancu” au făcut un popas la pensiunea „Vidra de Sus”

Publicat în 09.09.2016 la ora 9:41

pensiunea-vidra-de-sus-mars-avram-iancu-2016Tradiționalul marș, inițiat de poetul Laurian Stănchescu, care se desfășoară în fiecare an de la Casa lui Avram Iancu și până la cimitirul din Țebea, locul unde este înmormântat eroul moților, se desfășoară de marți până sâmbătă, iar participanții au făcut un popas la pensiunea Vidra de Sus, una dintre cele mai frumoase din Munții Apuseni.

Manifestarea este organizată pentru al șaselea an consecutiv, iar marșul este de aproape 100 de kilometri. În drumul lor spre cimitir, participanții la marș au poposit într-un plai splendid, la Pensiunea Vidra de Sus, în inima Țării Moților, pe Valea Arieșului Mic, unde există un loc ideal pentru cei care își doresc o escapadă în mijlocul naturii.

Între cei care au luat parte la marș se numără oameni de cultură, reprezentanți din diaspora românească, dar și oameni ai locurilor.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 56 ori

Participanții la cea de-a VI-a ediție a Marșului național „Avram Iancu” au făcut un popas la pensiunea „Vidra de Sus”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.