campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Meciuri de fotbal pentru copii şi seniori, muzică populară şi foc de artificii la cea de-a XII-a ediţie a evenimentului „Acasă la Bistra”

Meciuri de fotbal pentru copii şi seniori, muzică populară şi foc de artificii la cea de-a XII-a ediţie a evenimentului „Acasă la Bistra”

Publicat în 02.07.2017 la ora 23:03

În această după-amiază, începând cu ora 16.00, Primăria și Consiliul Local din comuna Bistra au organizat o nouă ediție, cea de-a XII-a, a evenimentului denumit sugestiv „Acasă la Bistra”.

La eveniment au luat parte alături de bistreni, primarul localităţii, Traian Gligor, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, Marius Ceteraş, vicepreşedinte al CJ Alba, Corneliu Olar, deputat PNL.

Evenimentul s-a desfășurat pe baza sportivă a comunei și a fost susținut de artiștii locali Ionică Selagea, Alexandra Creț, Alin Bocșa, Ioana Ciorea, Călin Muntea, Codruța Tomuș, Corul Mixt Bistra – dirijor Gelu Muntea, Ansamblul „Arieșul Cîmpeni” condus de profesorul Gheorghe Bădău și Grupul Instrumental ,,Dor” coordonat de Alin Joldeș.

Totodată, evenimentul a avut ca invitați artiști de muzică populară din alte zone ale țării – Nineta Popa, Ciprian Picovici, Daniela Ștefan, Leontina Fărcaș și „Muguri de Tezaur” – și s-a încheiat cu un foc de artificii și discotecă în aer liber.

Serbarea localității a fost prefațată de meciurile de fotbal  ale copiilor și seniorilor bistreni care au jucat de la ora 13.00 cu cei din Ciuruleasa, aceste partide făcând parte din prima etapă a celei a VIII-a ediții a Campionatului Munților Apuseni pe teren redus.

Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 166 ori

Meciuri de fotbal pentru copii şi seniori, muzică populară şi foc de artificii la cea de-a XII-a ediţie a evenimentului „Acasă la Bistra”
Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.