campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Medicul Petru Emil Muntean de la Spitalul de Boli Cronice din Câmpeni premiat la Congresul Internațional al Societății Europene de Pneumologie

Medicul Petru Emil Muntean de la Spitalul de Boli Cronice din Câmpeni premiat la Congresul Internațional al Societății Europene de Pneumologie

Publicat în 09.10.2018 la ora 19:21

Medicul specialist pneumolog al Spitalului de Boli Cronice Câmpeni, Petru Emil Muntean, a fost premiat la Congresul Internațional al Societății Europene de Pneumologie desfășurat recent la Paris.

În septembrie a avut loc al 28-lea Congres Internațional al Societății Europene de Pneumologie, iar la el au participat aproximativ 23.000 de participanți, majoritatea medici din întreaga lume.

Locul I a constat într-o tabletă tableta Apple iPad Pro și taxa gratuită de participare la Congresul de anul viitor din Madrid.

Delegații au răspuns la întrebări cu răspunsuri multiple care acoperă întregul spectru clinic: privind diagnosticul, tratamentul și gestionarea bolilor respiratorii majore.

Subiectele abordate au fost: boli respiratorii, boli pulmonare interstițiale, boli respiratorii pediatrice, boli pulmonare vasculare, îngrijire critică respiratorie, infecții respiratorii, tulburări de somn și respirație, oncologie toracică.

Acest articol a fost citit de 847 ori

Medicul Petru Emil Muntean de la Spitalul de Boli Cronice din Câmpeni premiat la Congresul Internațional al Societății Europene de Pneumologie
4.8 (96%) 5 vote[s]

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.