Rămâi conectat

Actualitate

Mesaje SMS de Crăciun 2014. Texte cu urări pe care le poți trimite celor dragi | campeniinfo.ro

Publicat

în

Mesaje de Crăciun fericit 2014, felicitări de Crăciun, Sms-uri hazlii şi amuzante pe care le poţi transmite prin telefon | campeniinfo.ro

Ajunul Crăciunului este ziua perfectă în care poți să le trimiți un SMS celor dragi. Dacă nu ai inspirație, te ajutăm noi.

– Sărbători Fericite si un brad cat mai frumos, sa vina Moș Crăciun cu un Ferrari si sa plece pe jos!

mesaje SMS de Craciun– Moș Crăciun cu suflet bun, Sa va aducă in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu Visatul, S-a mai ars si cozonacul!

– Urârile mele de Crăciun sunt încărcate de bucurie, zăpadă si un An Nou fericit si din când in când sa faci apel la rațiune sau măcar sa-i dai un bip.

– Moș Crăciun cu barba lunga, sărăcia ti-o alunga si te scoate la plimbare, sa dai cu nasul-n ninsoare, ia mai hai si pe la mine ca doar ti-o fi numai bine! Iara de nu vei veni, Moșu nu te va iubi si-ti va scrie pe hârtie doar tot ce iți doresc eu ție: „Sănătate si mulți ani, plini de aur si de bani”

– Magia sărbătorilor albe sa vina la voi cu multe cântece calde si sa va dea si mulți bani, ca doar așa veți avea mai mulți ani, ca doar de sărăcie, frica mi-e si mie, si Moșul sa va iasă in cale, cu la fel de multe parale, iar eu de-l voi întâlni de la mine l-oi goni, ca de vine iar sărac, am sa-i vin si eu de hac!

Mesaje SMS de Crăciun – Hai salut, eu te întâmpin cu mult zâmbet si cu-n vin, ca s-avem Crăciun voios, ca nimic nu-i mai frumos, ca o zi de sărbătoare, când mai vrei si o ninsoare, calda si cu voie buna, ca o minune de cununa, pașnica si cu surprize, pline de multe reprize.

Mesaje de Crăciun – Top! Top! Top! iar vin c-un strop, unul mic de ninsoria, sa te bag la căldurica si apoi la un somn lin ca sa pot sa fiu sublim! Eu sunt Moșul cel Crăciun si-am venit ca sa iți spun: „La mulți ani si sănătate, sa ai in viată de toate, ca oricum eu sunt sărac si-anul asta nimic nu fac”

Mesaje SMS de Crăciun – L-am văzut pe Moș Crăciun, cică își făcea un drum, mi-a șoptit ceva de tine, dar cum vezi ca nu mai vine, mă gândesc ca-i tot la mine. Tu așteaptă-l cumintele si de vei dormi nițel, nu cumva sa te trezești ca sa li nedumerești, caci bătrânul e cam slab si adesea cade-n ca

Mesaje SMS de Crăciun – Uite-un drum, e prin zapezi, dungi de sanie tu vezi, clinchete de clopoței, iar te-ai mai mirat de ei! Este Moșul, cum sa-ti spun, care vine in Ajun si aduce cadouașe, la fetite drăgălașe, dar si la câțiva băieți daca sunt un pic isteți

Mesaje SMS de Crăciun – Cioc! Cioc! Cioc! Iți bat in poarta, sunt eu Moșul cel pe-o roata! Chiar de vin prin telefon si tu nici nu prea ai ton, mă prefac ca ești cuminte si iți dau ceva merinde, dar de vei veni la mine, te vei simți si mai bine!

– Daca nu știi care-i culmea cadourilor, înseamnă ca n-ai primit mesajul meu: nu lasă pentru Ajun ce poți sa-mi oferi chiar acum!

– De o cauți pe Scufița, sa știi n-are rochița, ci e alba-n cap si plina de trac, e o Craci unita, într-o mini fustița si face cadouri, pline de favoruri si de ai fost cuminte, poate te va lua aminte

– Bradul asta verde mare, parca nu mai are stare si-as mai vrea sa dau ceva dar te-aștept pe dumneata, sa-împărțim un cadouaș, ca de tu ai fost om harnic, Moș Crăciun va fi iar darnic, dar de nu ai fost cuminte Moș Crăciun o sa te uite!

– Ai si tu o viată lunga, suficient cat sa-ti ajungă, dar de-ai fi puțin mai vesel, poate n-ai mai fi iar chel, la cadouri mă refer, pe care nu le dai de fel

– Daca anul acesta Moșul nu a venit la tine, nu înseamnă ca te-a uitat si nici ca nu ai fost cuminte. Înseamnă ca pur si simplu nu ești genul care sa primească lucruri pe gratis!

– Nu te supară ca nu a nins anul acesta de Crăciun, pentru ca ninsoarea vine odată si cu o factura mare la gaz si nu mai poți sa cumperi cadouri la cei dragi, precum mie, acestui bun prieten care-ti trimite un mesaj plin de urâri calde

– Lumina ce o vezi pe geam nu e de pe strada, e o stea plina de farmec care vine sa te vadă, dar sa nu te mai ascunzi, ca altfel iar o sa o-înfunzi! Sa nu crezi ca e sfârșitul lumii așa cum zic toți nebunii, crede doar ce ție-ti place si exact ce te atrage. Poate doar ai fost cuminte si-ti trimite Moșul daruri sfinte!

– E Crăciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara…prin zăpadă Moșul zboară? …Ni se trage de la vin…

– Pe la colturi unii spun ca exista Moș Crăciun / Ca i-ai scris si c-o sa vina sa-ti aducă in pumni lumina / Lângă brad si lângă foc / Sa-ti aducă mult noroc!

– Cățeluș cu păru’ creț, sa ai jeepul’ in coteț si o vila cu piscina / O vedeta ca vecina, o lopata pentru bani, La Anul si la Mulți Ani!

– Sunt virusul Moș Crăciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tău la adresa pe care o vei primi in următorul sms.

– Ho Ho Ho, ați văzut un ren maro? Sau un spiriduș in bleu? S-aveți Moș gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Mulți Ani (si la mulți bani)!

– Sa ai un Crăciun Fericit si sa trăiești in Sărbătoare, sa-ti miroasă a brad in casa si a bani in buzunare.

– Fie-va verde dolarul, / si de whisky plin paharul, / Toate sa va reușească, / Sa va doară fix la basca!  / La Mulți Ani!

– Trăiește bucuria, liniștea, regăsirea. Uita acum de toate, uita si de tine, deschide-ti inima si trăiește încrezător bucuria nașterii Domnului. Crăciun fericit!

– Una din cele mai frumoase sărbători creștine este Crăciunul, si de aceea va urez Sărbători Fericite si multa lumina in suflet.

– Ho Ho Ho, ați văzut un ren maro? Sau un spiriduș in bleu? S-aveți Moș gustos, bogat, un An Nou de Invidiat, Sănătate, La Mulți Ani (si la mulți bani)

– De sărbători fi mai bun, fi adevărat, cu calul’ lu’ Vasile sa ne luam după gorile…


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Actualitate

Patru persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier perovocat de o șoferiță de 59 de ani din Câmpeni, la Mihoești

Publicat

în

Miercuri,  24 aprilie 2024, în jurul orei 16.30, o femeie de 59 de ani, din Câmpeni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 75, pe raza localității Mihoești, a intrat în coliziune cu un autoturism condus, din sens opus, de un bărbat de 55 de ani, din comuna Arieșeni.

În urma accidentului, cei doi conducători auto precum și două femei de 85 și 53 de ani, pasagere în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Tânără de 21 de ani cercetată de polițiștii din Câmpeni, după ce a fost depistată conducând cu permisul suspendat

Publicat

în

Joi, 25 aprilie 2024, în jurul orei 01.00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Orașului Câmpeni au depistat o tânără de 21 de ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism, pe raza orașului Câmpeni, având permisul de conducere suspendat.

Față de tânără, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

FOTO: ARHIVĂ


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Sunetele tulnicelor din Apuseni au răsunat la „Primăvara românească de la Bruxelles”

Publicat

în

Două tulnicărese din Apuseni, Crinela Narița și Geanina Onețiu, au oferit sâmbătă, 20 aprilie, un moment artistic special, în cadrul unui eveniment din seria inițiativelor europarlamentarului Victor Negrescu dedicate promovării României și a județului Alba chiar în centrul capitalei europene, la Bruxelles. Tulnicele au sunat la Festivalul Arthis Fest, eveniment dedicat diasporei românești din Belgia organizat de Asociația Belgo-Română Arthis, în Place de la Bourse.

Crinela și Geanina au reprezentat cu mândrie „Grupul de Tulnicărese „Apuseni”” din Câmpeni, județul Alba, fiind a treia generație din familia lor care a sunat tulnicul la Bruxelles.

De la „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment pe care Victor Negrescu îl sprijină în calitate de europarlamentar de 10 ani, nu putea lipsi tulnicul, instrumentul muzical străvechi al moților. Tulnicăresele din Apuseni au urcat pe scena din Place de la Bourse și au “anunțat” prezența reprezentanților județului Alba, la fel ca în trecut, când instrumentul era folosit pentru a anunța evenimentele din cadrul familiei sau a comunității.

Sunetul răscolitor al tulnicelor, surprinzătoarele instrumente de cântat, au stârnit admiraţia celor prezenți la eveniment, cele două surori împărtășind cu mândrie comunității locale ”povestea lor despre tradiție, tulnic și iubire pentru cultura românească”.

Evenimentul „Primăvara românească la Bruxelles” a fost unul mare și deosebit de important pentru noi, mai ales că a fost prima noastră vizită în Belgia. În anii trecuți, bunica, împreună cu copiii ei și cu prietenele sale, au mai fost în Belgia, reprezentând Județul Alba la diferite evenimente organizate pentru românii din acolo. Deci, nu este pentru prima dată când tulnicul răsuna în Bruxelles.

Îi mulțumim domnului Victor Negrescu pentru invitație, pentru atenție și pentru faptul că încurajează tradițiile autentice promovate de tânăra generație. Totodată, îi mulțumim și pentru ospitalitatea de care a dat dovadă, prezentându-ne Palatul European, explicând mai în detaliu activitatea sa și rolul dânsului la Bruxelles.

Aș vrea să le mulțumesc și celor din staff-ul dansului care au făcut ca această experiență a noastră să fie mult mai plăcută decât ne așteptam. De asemenea, întâlnirile cu românii din diaspora sunt întotdeauna cele mai speciale și bogate din punct de vedere emoțional și spiritual. Românii noștri, și nu numai, rămân profund impresionați de povestea noastră, de povestea tulnicului, de sunetul acestuia și de istoria lui. Motiv pentru care românii își doresc să ne cunoască mai bine și să se reconecteze cu rădăcinile strămoșești prin povestirile noastre.

Am avut frumoasa surpriză ca în această dimineață să fiu contactată telefonic de către o familie care locuiește în Belgia și care ne-a întâlnit la Bruxelles, la acest eveniment. Ei au rămas profund impresionați de prestația noastră, motiv ce i-a determinat să ne viziteze judeţul Alba, Ţara Moților, și să învețe să cânte la tulnic în vara aceasta. Așadar, pentru mine și sora mea Nina a fost o experiență unică, trăită din plin și perfectă pentru încă o filă de poveste ce trebuie trecută în cartea noastră „Povestea Tulnicului din Munții Apuseni”, a transmis pentru ziarulunirea.ro, Crinela Narița și Geanina Onețiu.

Crescute într-o familie unde meșteșugul portului popular tradițional românesc și cântatul în tulnic au fost transmise din generație în generație, Crinela și Nina au fost binecuvântate de viață să fie nepoatele Marianei Gligor, tulnicăreasa cunoscută peste tot în lume și care în anul 2015 a primit prestigiosul titlu de „Tezaur Uman Viu” pentru competențele și dedicarea ei pentru păstrarea și promovarea acestui element esențial al patrimoniului cultural imaterial.

De la buni, cum o alintă Crinela și Nina, au învățat toate tainele tulnicului, dar și arta portului popular, la Bruxelles cele două tinere purtând costume cusute chiar de bunica lor.

Tulnicăresele din Apuseni au prezentat la Bruxelles poate cel mai emoționant moment artistic, fiind cel mai reprezentativ exemplu de prețuire a culturii noastre tradiționale, aducându-ne aminte că ”avem datoria de a păstra ceea ce ne definește ca popor român”.

În curând, Crinela va lansa și o carte – Povestea Tulnicului – la care a lucrat împreună cu bunica sa și care va cuprinde multe povești și informații despre instrument.

„Cu fiecare semnal al tulnicului simt că împărtășesc nu doar o tradiție, ci o parte a sufletului meu”, mai spune tulnicăreasa. ”La Bruxelles, am vrut să vă umplem sufletele de mândrie și să vă reamintim cât de bogat suntem ca popor român”, au concluzionat tinerele din Apuseni.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Câmpeni Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Articole Similare

campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni