campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Sport » Micile fotbaliste de la Școala Gimnazială Câmpeni, calificate la etapa națională a Cupei Tymbark Junior

Micile fotbaliste de la Școala Gimnazială Câmpeni, calificate la etapa națională a Cupei Tymbark Junior

Publicat în 25.04.2019 la ora 8:46

Echipa de fotbal fete U10 a Școlii Gimnaziale Câmpeni s-a calificat la etapa finală a Cupei Tymbark Junior, după ce a obținut locul I la etapa zonală care s-a desfășurat săptămâna trecută la Reșița.

Partidele s-au desfășurat pe stadionul „Mircea Chivu” din Reșița, acolo au participat cele mai bune echipe de fotbal băieți și fete din județele Alba, Arad, Hunedoara, Mehedinți, Timiș și Caraș Severin, grupate pe categorii de vârstă: U8, U 10, U12. Astfel, în urma întrecerilor disputate, fotbalistele din Câmpeni au obținut două victorii și au pierdut o partidă, dar ajutate de golaveraj și de rezultatele celorlalte meciuri, echipa s-a clasat pe locul I, obținând calificarea la faza națională a competiției, care se va desfășura probabil în luna mai, fără a se cunoaște deocamdată locația. Lotul de fotbaliste U10 din Câmpeni este format din Ștefania Boldaș, Irina Bodea, Denisa Raiu, Anamaria Heler, Roxana Petricele, Maria Trifa, Emilia Gaidei, Ana Maria Danciu, Emanuela Anca, Maria Ioana Oneț, Iustina Drăgoiu.

Profesorii Mariana Vulturar și Mircea Gojeiu, coordonatorii echipei de fotbal a Școlii Gimnaziale Câmpeni, au transmis mulțumiri conducerii Primăriei orașului Câmpeni pentru microbuzul oferit cu care s-a făcut deplasarea la Reșița, precum și părinților micilor fotbaliste, pentru modul deosebit cu care i-au întâmpinat la întoarcerea acasă de la competiție.

Ovidiu CULDA

Facebook 

Acest articol a fost citit de 272 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.