campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Minor de 15 ani din Bistra cercetat de polițiști, după ce a sustras o bicicletă și a vandut-o cu 200 de lei

Minor de 15 ani din Bistra cercetat de polițiști, după ce a sustras o bicicletă și a vandut-o cu 200 de lei

Publicat în 13.06.2019 la ora 12:11

Polițiștii din Bistra au recuperat bicicleta unui copil de 12 ani, care-i fusese sustrasă din fața unei societăți comerciale din comună.

Polițiștii au descoperit că cel care a sustras-o a vândut-o unei persoane dintr-o localitate învecinată. Acum este cercetat pentru furt.

La data de 11 iunie 2019, polițiștii Postului de Poliție Bistra au fost sesizați de către o femeie din comună, cu privire la faptul că, în aceeași zi, fiului său, în vârstă de 12 ani, i-a fost sustrasă bicicleta, în valoare de 1.400 de lei, pe care o lăsase nesupravegheată și neasigurată în fața unei societăți comerciale.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din Bistra, sprijiniți de polițiștii din Roșia Montană, l-au identificat pe un minor de 15 ani, din comuna Bistra ca persoană bănuită de săvârșirea furtului. Ulterior, minorul a vândut bicicleta, conta sumei de 200 de lei, unei persoane din comuna Roșia Montană.

Polițiștii au recuperat-o și au restituit-o minorului păgubit, iar pe numele celui care a sustras-o au întocmit dosar penal, pentru furt.

Acest articol a fost citit de 539 ori

Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.