campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » Moș Crăciun a venit la Vidra cu mașina de pompieri plină cu dulciuri pentru copiii cuminți și sârguincioși

Moș Crăciun a venit la Vidra cu mașina de pompieri plină cu dulciuri pentru copiii cuminți și sârguincioși

Publicat în 22.12.2016 la ora 9:05

Spre deosebire de anii trecuți când Moș Crăciun venea cu daruri la școlile și grădinițele din comună, în acest an moșul a venit cu mașina de pompieri „în fapt de seară”, împărțind cadouri cu dulciuri la toți copiii prezenți.

Chiar dacă afară se înregistrau temperaturi negative, copiii – însoțiți de părinți și profesorii de la Școala Gimnazială Vidra – „ardeau” de nerăbdare ca moșul să sosească și să-i spună că au fost cuminți și ascultători tot anul care se apropie de sfârșit. Moșul nu s-a lăsat prea mult așteptat, a sosit în fața primăriei cu mașina de pompieri încărcată cu saci de cadouri pe care le-a împărțit celor mici, după ce mai înainte aceștia i-au cântat câteva colinde și i-au spus poezii lângă bradul frumos împodobit.

Și în acest an, Moș Crăciun a fost ajutat de Consiliul Local Vidra să vină cu daruri pentru toți copiii din comună, aceștia având parte, în premieră, și de un foc de artificii ce a încheiat vizita moșului în comună.

Ovidiu CULDA

Acest articol a fost citit de 281 ori

Moș Crăciun a venit la Vidra cu mașina de pompieri plină cu dulciuri pentru copiii cuminți și sârguincioși
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.