campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știrea ta » Noroiul a pus stăpânire pe Cartierul Muncel din Câmpeni

Noroiul a pus stăpânire pe Cartierul Muncel din Câmpeni

Publicat în 25.03.2018 la ora 17:50

Familiile ce locuiesc în cartierul Muncel din Câmpeni, mai ales cei de pe strada Horea, au ajuns în culmea disperării și roagă administrația locală să îi asculte și să ia măsuri pentru a rezolva problema cu care se confruntă.

Străzile lor nu au văzut asfalt și la cel mai mic picur de ploaie devin ulițe din care nu lipsesc bălțile, noroaiele și mizeria. Oamenii vor ca civilizația să ajungă și la ei în cartier.

Revoltați, aceștia ne-au contactat pe adresa redacției și ne-au cerut să arătăm “minunea” de pe strada lor. Băltoace și noroi, totul e guvernat de mizerie.

Probabil acest cartier figurează ca și făcut, altfel nu se poate explica cum în anul 2018 nu s-a gândit nimeni să reabiliteze aceste străzi măcar odată.

“Vă rugăm să ne ajutați și pe noi. Plătim taxe. Pentru ce oare?”, ridică problema oameni ce locuiesc pe strada Horea. Un alt localnic, tot de pe aceeași stradă, ne-a spus că „Nu mai putem cu mizeria asta. Nu mai putem intra cu mașinile la casele noastre. Până la urmă aici trăim și cu toții până ajungem în oraș ne umplem de noroaie la fiecare ploaie”.

Acest articol a fost citit de 667 ori

Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.