campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » Nu mai puțin de 11 persoane cercetate penal după scandalul petrecut într-un club de noapte din Câmpeni

Nu mai puțin de 11 persoane cercetate penal după scandalul petrecut într-un club de noapte din Câmpeni

Publicat în 09.11.2013 la ora 13:17

politie-salciuaÎn cursul nopții de 3 spre 4 noiembrie 2013, în jurul orele 3.00, tânărul V.A.N.  de 21 de ani din comuna Bistra, judeţul Alba, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat scandal într-un local public din oraşul Câmpeni.

La solicitarea tânărului, tatăl acestuia însoţit de alte persoane s-au deplasat la respectivul local public şi au continuat actele de tulburare a ordinii şi liniştii publice, agresând mai multe persoane  din local, inclusiv patronul acestuia.

Potrivit IPJ Alba, “în data de 7.11.2013, Poliţia oraşului Câmpeni a înregistrat plângerile penale formulate şi depuse de M.M.I de 35 ani şi B.V.L. de 34 ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpeni, în baza cărora procurorii au dispus efectuarea de cercetări faţă de trei persoane care au participat la scandal, respectiv V.A.N de 21 ani, C.D.S. de 23 ani şi V.M. de 43 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri, fapte prev. şi ped. de art. 180, alin. 2, art. 217, alin. 1 şi art. 321, Cod Penal. În legătură cu cele sesizate ambele părţi vătămate au anexat la plângere certificate medico-legale pentru un număr de 3-4 zile îngrijiri medicale/fiecare.

Pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs, precum şi gradul de implicare a fiecărui participant la eveniment, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a dispus deplasarea la Câmpeni a unor ofiţeri de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale care să acorde sprijin poliţiştilor din cadrul Poliţiei oraşului Câmpeni.

Pe baza probelor administrate în cauză, poliţiştii au extins cercetărilor penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri, fapte prev. şi ped. de art. 180, alin. 2, art. 217, alin. 1 şi art. 321, Cod Penal şi faţă de alţi 8 făptuitori cu vârste cuprinse între 19 şi 50 de ani (V.C. de 50 ani, V.N. de 43 ani, V.M.I. de 19 ani V.A.M. de,19 ani,  P.G.S. de 21 ani, B.L.V. de 35 ani, M.M.I. de 35 ani şi B.I.F. de 21 ani).

Având în vedere gradul de participare în data de 08.11.2013, poliţiştii au luat  măsura reţinerii pe o perioada de 24 de ore, pe baza de Ordonanţă de reţinere, faţă de B.I.N., V.C., C.D.S şi P.G.S, care au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În cauză cercetările continuă, urmând ca în funcție de probatoriul administrat să fie dispuse măsuri legale faţă de toţi participanți la eveniment.”

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 593 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.