campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Știri din zonă » O firmă de pariuri sportive, cu punct de lucru în Albac, sancționată de inspectorii ITM Alba pentru muncă la negru

O firmă de pariuri sportive, cu punct de lucru în Albac, sancționată de inspectorii ITM Alba pentru muncă la negru

Publicat în 19.06.2017 la ora 12:09

O firmă de pariuri sportive din Pitești, cu punct de lucru în comuna Albac, a fost sancționată de inspectorii ITM Alba, după ce a fost descoperită că a primit în activitate o persoană muncind fără forme legale de angajare. Săptămâna trecută, au fost aplicate în total 13 avertismente și 3 amenzi în valoare de 16.500 de lei, pentru nereguli depistate la firme din judeţ.

În perioada 12-16 iunie 2017, inspectorii ITM Alba au efectuat controale în domeniul relaţiilor de muncă la 39 de unităţi comerciale din judeţ, cu un număr total de 1299 de angajaţi. În urma controalelor, au fost aplicate 5 sancțiuni, respectiv 3 amenzi în cuantum de 16.500 de lei, din care o amendă în valoare de 10.000 de lei pentru munca nedeclarată și  două avertismente.

Entitatea sancţionată pentru muncă la negru: S.C.PARI  BET  TOTAL SRL Pitesti-Punct de lucru Albac,jud.Alba-pariuri sportive – 1 persoană fara forme legale de angajare– amenda de 10.000 lei – art. 260 alin. 1. lit. e, din Codul Muncii;

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, inspectorii au controlat 37 de unităţi, la care au fost constatate 60 de deficienţe. Au fost formulate 11 avertismente, iar un eveniment se află în curs de cercetare.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 154 ori

O firmă de pariuri sportive, cu punct de lucru în Albac, sancționată de inspectorii ITM Alba pentru muncă la negru
Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.