campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » O hală din Câmpeni a fost cuprinsă de flăcări, în cursul nopții trecute

O hală din Câmpeni a fost cuprinsă de flăcări, în cursul nopții trecute

Publicat în 07.08.2017 la ora 8:26

O hală din Câmpeni a luat foc, în noaptea de duminică spre luni, în juru orei 03.20. Pentru stingerea flăcărilor a acționat detașamentul de pompieri din localitate.

Potrivit ISU Alba incendiul a fost localizat la scurt timp după sesizare. Nu au fost înregistrate victime. Se desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și pentru estimarea pagubelor.

UPDATE: Stația de pompieri Câmpeni a intervenit în această dimineață, la ora 03.04, în orașul Câmpeni, pe strada Gării, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală de depozitare de materiale combustibile solide (lemn), proprietatea lui C.D. Pompierii militari au acționat cu trei autospeciale complexe de intervenție și o ambulanță SMURD, în cooperare cu Servicul Voluntar pentru Situații de Urgență Câmpeni. Ca urmare a acestui incendiu, a ars hala de depozitare confecționată în întregime din lemn și cu învelitoare din tablă. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un dispozitiv de comutare defect.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1081 ori

O hală din Câmpeni a fost cuprinsă de flăcări, în cursul nopții trecute
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.