campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » O nouă optică medicală Opticline-Dr. Teodor Holhoș, la Câmpeni

O nouă optică medicală Opticline-Dr. Teodor Holhoș, la Câmpeni

Publicat în 22.09.2018 la ora 14:13

Rețeaua Opticline – Dr. Teodor Holhoș s-a extins luna aceasta, cu o nouă optică medicală, la Câmpeni, în jud. Alba. Noua optică este situată pe Str. Libertății, nr 5, oferind pacienților din Câmpeni și împrejurimi cele mai bune servicii de optică medicală.

Primul cabinet de optică medicală a fost deschis acum mai bine de 7 ani, în 2011, în Alba Iulia. De atunci, rețeaua Opticline s-a mărit în fiecare an, investind constant în aparatură performantă pentru investigații de mare precizie. Rețeaua Opticline numără deja 8 cabinete de optică medicală în județul Alba, iar după clinicile deschise cu succes în Alba Iulia și Turda, anul acesta se va deschide o a treia clinică, la Mediaș, în jud. Sibiu. Peste 35.000 pacienți au trecut până acum pragul Opticline, pentru rezolvarea problemelor de vedere, de la cei care au avut nevoie de stabilirea dioptriilor și achiziția de ochelari adecvați, și până la cazurile cu operații oftalmologice complexe. Dr. Teodor Holhoș a ajutat până în prezent peste 7.000 de pacienți să vadă bine din nou, datorită intervențiilor chirurgicale de specialitate. Cataracta, dezlipirea de retină și alte afecțiuni oftalmologice se pot rezolva la Opticline. De asemenea, cu ajutorul operației laser se pot reduce sau elimina dioptriile, pentru a scăpa de ochelari.

Cabinetul de optică medicală din Câmpeni este cel mai recent deschis în rețeaua Opticline. Localitatea a fost aleasă din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor pacienților din zona munților Apuseni. Cabinetul pune la dispoziția pacienților noul standard în tehnologia de măsurare a dioptriilor, precum și aparatură de înaltă precizie pentru verificarea parametrilor ramei de ochelari. La acestea se adaugă o gamă foarte largă de rame și lentile, cu prețuri începând de la doar 69 lei.

Consultul pentru stabilirea dioptriilor este gratuit, toate rezultatele fiind verificate de către dl doctor Holhoș, pentru identificarea oricăror cazuri care necesită investigații mai amănunțite sau recomandarea unei intervenții chirurgicale.

Programul de funcționare este luni-vineri, între orele 9:30-17:30, iar sâmbăta între orele 10-14, duminica fiind închis. Puteți contacta și telefonic noua optică, la numărul 0772 059 194, iar adresa este cea menționată deja, Str. Libertății, nr 5.

Acest articol a fost citit de 819 ori

Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.