campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Actualitate » O tânără din Câmpeni a obținut un rezultat de excepție la admiterea în Școala de Poliție de la Câmpina

O tânără din Câmpeni a obținut un rezultat de excepție la admiterea în Școala de Poliție de la Câmpina

Publicat în 23.09.2018 la ora 18:32

O tânără din Câmpeni a obținut un rezultat de excepție la admiterea în Școala de Poliție de la Câmpina.

Potrivit rezultatelor, la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, un număr de 1267 de candidați au fost declarați admiși, restul până la 4300 care au susținut probele scrise fiind declarați respinși.

Cel mai mic punctaj cu care s-a intrat la Școala de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, în sesiunea august – septembrie, a fost 73 de puncte. Cel mai mare punctaj cu care s-a intrat a fost de 98 de puncte obținut de o candidată din Dolj.

În acesta condiții, județul Alba se mândrește cu un onorant loc 28 pe această listă, cu 94 de puncte, punctaj obținut tot de o fată – Andreea Morcan, absolventă a Colegiului Național ”Avram Iancu” din Câmpeni. Concurența a fost acerbă, aproape 6000 de candidați depunându-și inițial dosarele pentru admitere.

Au mai intrat la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, în sesiunea august –septembrie 2018, încă 6 candidați selectați la unitatea de selecție Alba: Adriana Pașca, Radu Cristian Boancă, Gheorghe Florin Hop, Gheorghe Lazăr, Radu Ioan Furdui, Denis Stanciu, cu rezultate foarte bune.

Felicitări tuturor!

Acest articol a fost citit de 2310 ori

Comentarii

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.