campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Dan Cristian Paşca: “Îmi iubesc oraşul şi vreau să îl SCHIMB ÎN BINE!”

(P) Alegeri Locale 2016 – Dan Cristian Paşca: “Îmi iubesc oraşul şi vreau să îl SCHIMB ÎN BINE!”

Publicat în 20.05.2016 la ora 9:53

cristian-pasca-campeni-pnl-afis-electoral-alegeri-locale-2016– Domnule Dan Cristian Paşca, ce v-a determinat să candidaţi la Primăria oraşului Cîmpeni?
– În primul rând m-au determinat cetăţenii din Cîmpeni, care de foarte multă vreme, când mă întâlnesc cu ei pe stradă sau la diferite ocazii, mă îndeamnă să candidez la primărie, pentru că sunt nemulţumiţi de modul în care arată oraşul nostru, de modul în care este administrat şi gospodărit de actualul primar. Eu, în acest oraş trăiesc împreună cu familia, aici vreau să îmbătrânesc, ÎMI IUBESC ORAŞUL DE SUFLET şi vreau să pun umărul la modernizarea lui, la transformarea lui într-un orăşel de munte cochet, curat, modern, un oraş cu care noi, câmpanării, să ne mândrim, iar oaspetii noştri să vină cu drag în Capitala Ţării Moţilor. – De ce un om de afaceri, un întreprinzător local cum sunteţi dumneavoastră, este bun să fie primar? – Pentru că un om care conduce o afacere dă de lucru oamenilor, ştie să administreze şi să gospodărească mult mai bine un oraş, o urbe cum este CÎMPENIUL, decât cineva care nu a administrat şi nu a gospodărit nimic în viaţă, nici măcar propria ogradă. Un om de afaceri, odată ajuns primar, ştie să chibzuiască foarte bine fiecare bănuţ din bugetul local, astfel încât să facă multe lucruri cu cât mai puţini bani.
– Cum credeţi că veţi reuşi să SCHIMBAŢI ÎN BINE oraşul CÎMPENI?
-Sunt un om al faptelor, un om de acţiune, care am ştiut întotdeauna să găsesc repede soluţia potrivită. Schimbarea în bine va veni în primul rând prin multă muncă, dar şi printr-o altă viziune de a administra oraşul, care are câteva principii clare: munca în echipă, o mai bună gospodărire a bugetului cât şi a domeniului public, punerea accentului pe investiţii care produc dezvoltare şi locuri de muncă (în momentul de faţă bugetul pentru dezvoltare este de doar 19% din total, cu un puternic accent pe funcţionare şi asistenţă socială), accesarea masivă de fonduri europene unde, din păcate, am rămas mult în urmă, iar în luna iunie începe noua sesiune de depunere a proiectelor, iar Primăria Cîmpeni NU ARE PREGĂTIT NICIUN PROIECT PENTRU A FI DEPUS, în timp ce alte primării din judeţ au zeci de proiecte gata să fie depuse.
– Ce susţinere aveţi pentru a vă duce la îndeplinire proiectul cu care veniţi în faţa alegătorilor?
– Proiectul „CRISTIAN PAŞCA-CÎMPENI 2016-2020” are o susţinere puternică atât în oraş, cât şi în afara lui. Este un proiect susţinut de domnul Ion Dumitrel -preşedintele Consiliului Judeţean Alba, un OM cu care am un parteneriat solid, bazat pe încredere şi respect reciproc şi care va sprijini Cîmpeniul în tot ceea ce va urma de acum încolo, aceasta fiind o şansă reală pe care oraşul CÎMPENI nu o poate rata, de a avea primar şi preşedinte de consiliu judeţean de aceeaşi culoare politică. Avem susţinerea primarilor importanţi din localităţi ale judeţului Alba, cum sunt Mircea Hava – primarul municipiului Alba Iulia, Adrian Teban – primarul Cugirului, Silviu Ponoran – primarul Zlatnei, Gheorghe Rotar – primarul Blajului, care ne pot îndruma deja şi oferi din experienţa lor de a schimba în bine oraşele pe care le păstoresc. De asemenea, ne sunt alături primari din zona Munţilor Apuseni: Tiberiu Todea (Albac), Vârciu Marin (Gârda), Cristian Costea (Scărişoara), Marin Nicola (Horea), Nicolae Lazea (Vadu Moţilor), Sandu Heler (Avram Iancu), Ioan Resiga (Vidra), Sorin Corcheş (Sohodol), Traian Gligor (Bistra).
– Ce mesaj aveţi pentru oamenii din Cîmpeni?
– Dragi câmpănari, haideţi să facem echipă. SĂ SCHIMBĂM CÎMPENIUL ÎN BINE! Eu, Cristian Paşca, vă asigur că în 4 ani de mandat voi fi vocea voastră din Primăria CÎMPENI. PROBLEMELE VOASTRE VOR FI PROBLEMELE MELE! Împreună cu echipa mea de consilieri locali ai PNL Cîmpeni vom face MAI PUŢINĂ POLITICĂ ŞI MAI MULTĂ ADMINISTRAŢIE. NUMAI ÎMPREUNĂ PUTEM REUŞI! AŞA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU!

PNL Alba – Publicitate electorală

Acest articol a fost citit de 152 ori

(P) Alegeri Locale 2016 – Dan Cristian Paşca: “Îmi iubesc oraşul şi vreau să îl SCHIMB ÎN BINE!”
2 (40%) 3 votes

Comentarii

Comentarii