campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Gospodărirea oraşului Câmpeni sau politicianism pentru 4 ani?

(P) Alegeri Locale 2016 – Gospodărirea oraşului Câmpeni sau politicianism pentru 4 ani?

Publicat în 30.05.2016 la ora 13:00

Maria-Oprea-candidat-ALDE-CampeniAm parcurs trei sfeturi din campania electorală, am încercat şi cred că am reuşit o campanie electorală adresată cetăţeanului. Aşa cum am promis atunci când mi-am anunţat candidatura la Primăria oraşului Câmpeni: că voi fi alături de locuitorii oraşului, nu stând pe fotoliul de primar, ci am fost alături de ei, în cotidianul vieţii.

V-am solicitat susţinerea mea pentru candidatură, cu semnături pe stradă, şi nu pot decât să mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut, mă susţin în continuare şi care ar fi vrut să mă susţină.
Am început campania electorală printr-o lansare publică în centrul oraşului Câmpeni, unde m-am adresat direct şi deschis tuturor locuitorilor urbei, deopotrivă bărbaţi şi femei, vârstnici sau tineri, indiferent de orientarea sau culoarea politică.
Acest dialog deschis l-am păstrat pe toată durata campaniei, întâlnindu-mă faţă în faţă cu foarte mulţi  dintre câmpănari. Aceștia, pe lângă încurajări, ne-au oferit soluţii pentru oraşul Câmpeni, soluţii pe care le-am cuprins în programul meu de candidat şi cu siguranţă că vor face parte din programul meu de gospodar al oraşului pentru următorii 4 ani.
Mesajul pe care vreau să-l transmit tuturor acelora care pe data de 5 iunie vor merge la vot este unul de apropiere şi deschidere totală faţă de cetăţean, un mod nou de administrare a oraşului. Dar pentru acest mod nou vă adresez rugămintea să priviţi retrospectiv la cei 25 de ani de administraţie şi să vedeţi cine a condus oraşul, unde am ajuns şi câţi dintre dumneavoastră doriți să fie administrat, tot la fel, în continuare.
În aceşti ani, toți cei care au condus orașul şi-au dat măsura valorii. Este timpul pentru o schimbare şi o nouă viziune despre Câmpeni. Vreau să vă amintesc un aforism vechi care spune: „ACEIAŞI OAMENI, ACELEAŞI REZULTATE”.

Sunt sigură că vreţi pentru următorii 4 ani sau mai mulți:

1. Un primar deschis şi direct, energic şi drept;
2.Un primar care să se gândească mai întâi la problemele voastre şi apoi la ale lui;
3.Un primar preocupat permanent de dezvoltarea oraşului, de ecologizarea şi înfrumuseţarea lui;
4.Un primar dornic de-a aduce investitori pentru crearea de noi locuri de muncă;
5.Un primar focalizat mereu pe atragerea de resurse de dezvoltare, de proiecte guvernamentale şi europene;
6.Un gospodar autentic, inspirat şi inovativ;
7.O conducere a oraşului deschisă permanent rezolvării nevoilor, dezideratelor şi iniţiativelor voastre;
8.O conducere a oraşului care să-i apere şi să susţină interesele cu iscusinţă, corectitudine şi demnitate;
9.Un primar care ştie cum să transforme Câmpeniul în polul de referinţă al turismului, prelucrării rentabile a lemnului, agriculturii montane ecologice, al mineritului durabil;
10.Un primar şi o echipă de consilieri devotaţi trup şi suflet Ţării Moţilor şi centrului istoric al acesteia, Câmpeniul lui Avram Iancu şi al strămoșilor noştri.
În data de 5 iunie, prezentându-vă cu toţii la vot, veţi avea ocazia să alegeţi noua conducere a oraşului nostru de suflet. Acordaţi-mi votul dumneavoastră de încredere şi vă promit că voi fi alături de voi şi nu vă voi dezamăgi niciodată. Cea mai importantă echipă a mea sunteţi VOI, locuitorii oraşului Câmpeni.
Votaţi cu mintea din inimă!
Toţi cei care doriţi un oraş frumos şi curat, sigur şi prosper;
Toţi cei care doriţi o administraţie corectă şi inovativă, orientată mereu spre nevoile Dumneavoastră;
Toţi cei care vreţi cu adevărat ca oraşul nostru Câmpeni să devină nu numai centrul economic şi turistic al Ţării Moţilor, ci al întregii regiuni a Munţilor Apuseni!!!

Votaţi Primar Oprea Maria Elena!
Votaţi echipa de consilieri ALDE!

ALDE Alba – Publicitate electorală

Acest articol a fost citit de 312 ori

(P) Alegeri Locale 2016 – Gospodărirea oraşului Câmpeni sau politicianism pentru 4 ani?
3 (60%) 1 vote

Comentarii

Comentarii