campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – În 12 ani, la Bistra s-au realizat investiţii în infrastructură, utilităţi publice, învăţământ, cultură, sport şi protecţie socială

(P) Alegeri Locale 2016 – În 12 ani, la Bistra s-au realizat investiţii în infrastructură, utilităţi publice, învăţământ, cultură, sport şi protecţie socială

Publicat în 30.05.2016 la ora 10:00

traian_gligor_candidat_pnl_bistra_alegeri_locale_2016Cea mai mare investiţie din comuna Bistra este asfaltarea drumului de 10 km Bistra – Poiană, cu realizarea de rigole, ziduri de sprijin, reabilitarea şi refacerea totală de poduri.

Toate străzile care pleacă din Drumul Naţional au fost asfaltate integral şi a fost construit podul rutier peste râul Arieş, la Lunca Largă; s-au reabilitat şcolile, au fost amenajate spaţii recreative pentru tinerii din comună (sală de sport, teren de fotbal cu gazon sintetic şi nocturnă, părculeţ de joacă pentru copii).  Au fost alocaţi aproape 600 de milioane de lei vechi din bugetul local pentru refacerea, modernizarea şi extinderea reţelei de iluminat public. S-a  înfiinţat Centrul Cultural şi s-a activat Corul Mixt din Bistra. Comuna are reţea de canalizare şi  staţie de epurare.
Printre obiectivele de viitor ale primarului, se regăsesc: modernizarea drumurilor comunale şi săteşti şi amenajarea centrului comunei; intabularea gratuită a proprietăţilor din comună şi actualizarea Planului Urbanistic General; sprijinirea întreprinzătorilor pentru obţinerea de finanţări prin GAL și dezvoltarea turismului; asigurarea de beneficii şi servicii sociale pentru persoanele nevoiaşe sau cu situaţii speciale; menţinerea  obiceiurilor, tradiţiilor şi evenimentelor culturale şi sportive şi identificarea de noi activităţi în viaţa socială, culturală şi sportivă a locuitorilor comunei Bistra.
Traian Gligor are sprijinul ferm al  Consiliului Judeţean Alba şi al preşedintelui Ion Dumitrel, care vor pune umărul, împreună cu el, la modernizarea, dezvoltarea şi prosperitatea comunei Bistra. “Am lucrat în folosul comunităţii. Nu a fost uşor, dar împreună cu echipa am reuşit. Pe 5 iunie, dragi bistreni, vă cer să fiţi din nou alături de mine, de echipa PNL şi de preşedintele Consiliului Judeţean Alba, domnul Ion Dumitrel!”.

Traian Gligor,
primarul comunei Bistra

PNL Alba – Publicitate electorală

Facebook 

Acest articol a fost citit de 70 ori

Apreciază acest articol

Comentarii

Comentarii