campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – La Vadu Moţilor, faptele vorbesc

(P) Alegeri Locale 2016 – La Vadu Moţilor, faptele vorbesc

Publicat în 30.05.2016 la ora 23:18

nicolae-lazea-candidat-pnl-vadu-motilor-locale-2016Votul de duminică, 5 iunie, va fi un vot pentru continuitate la Vadu Moţilor. Un vot pentru ducerea mai departe a proiectelor de dezvoltare a comunei.

Bazându-se pe experienţa acumulată în anii în care s-a aflat în fruntea comunei, pe simpatia oamenilor, dar şi pe sprijinul colegilor săi din Partidul Naţional Liberal, primarul Nicolae LAZEA a pregătit deja proiecte importante pentru comună, pe care le va realiza în următorii patru ani. „Pentru comuna noastră, pentru Vadu Moţilor, votul de duminică trebuie să fie o garanţie că toate lucrurile bune pe care le-am făcut împreună, uniţi în dorinţa unui trai mai bun, vor continua. De când am fost ales primar am avut rezultate bune şi aici aş aminti:

• Realizare teren de sport cu gazon sintetic;

• Modernizare drum comunal DC94 Popeştii de jos – Lăzeşti;

• Intabulare pădure, păşunat împădurit şi păşune în munţii comunali;

• Măsurarea şi introducerea în domeniul public a tuturor drumurilor publice;

• Introducerea apei menajere în munţii comunali;

• Întreţinere drumuri publice şi cumpărare buldoexcavator;

• Extindere iluminat public în satele Pojorâta şi Vâltori”, – a spus primarul Nicolae LAZEA.

Problemele au nevoie de soluţii clare, iar echipa PNL are aceste soluţii. Nicolae LAZEA are alături o echipă de consilieri locali formată din oameni buni, hotărâţi, precum şi sprijinul ferm al echipei de la Consiliul Judeţean Alba, conduse de Ion Dumitrel şi Florin Roman. Programul pe care Nicolae LAZEA îl propune pentru următorii patru ani este unul cu obiective clare şi realizabile: lModernizare drum comunal DC 139 Vadu Moţilor – Bodeşti (proiect în derulare); lModernizare cămin cultural – proiect avizat; refacere acoperiş primărie; lAchiziţie casă memorială în vederea amenajării unei case ţărăneşti şi a unei expoziţii etnografice, inclusiv a terenului aferent. În plus, primarul Lazea va acorda o atenţie deosebită accesării fondurilor nerambursabile şi îi va sprijini pe cetăţenii interesaţi de acest domeniu.

PNL Alba – Publicitate electorală

Facebook 

Acest articol a fost citit de 223 ori

(P) Alegeri Locale 2016 – La Vadu Moţilor, faptele vorbesc
3 (60%) 2 vote[s]

Comentarii

Comentarii