campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Lupşa are nevoie de o schimbare radicală în bine

(P) Alegeri Locale 2016 – Lupşa are nevoie de o schimbare radicală în bine

Publicat în 10.05.2016 la ora 10:30

gheorghe-giurgiu-candidat-pnl-lupsa-2016După 4 ani de mandat al actualului primar PSD, în Lupșa s-au “atras” zero euro fonduri europene, s-au “realizat” zero metri de reţele de apă şi canal şi s-au “organizat” zero activităţi cultural-sportive. Lupşa are nevoie de o schimbare radicală în bine.

Nu putem să continuăm să ne învârtim în jurul bornei zero şi în următorii 4 ani. AJUNGE! Cetăţenii comunei au dreptul la o viaţă mai bună, pentru care e nevoie de oameni competenţi, devotaţi şi care sã colaboreze cu consiliul judeţean pentru realizarea obiectivelor esenţiale pentru comună: reţele de distribuţie a apei potabile şi de canalizare în toate satele; asfaltarea drumurilor principale, deschiderea unor drumuri noi şi reabilitarea celor secundare; atragerea de investitori pentru locuri de muncă; realizarea de proiecte europene şi sprijinirea cetăţenilor care doresc să realizeze proiecte  europene; organizarea de activităţi culturale şi sportive.
Sunt un om al locului, cunosc comuna, am soluţii pentru rezolvarea problemelor şi vin in faţa dumneavostră împreună cu o echipă puternică de consilieri, în frunte cu Bogdan Man, un tânăr de mare valoare, ce va deveni viceprimar. Am alături cetăţeni apreciaţi ai comunei: Alexandru Măcăieţ, Emil Gutiu, Ioan Ignat, Ioan Câmpeanu, Ana Puşcău, Nicolae Vasiu, Adrian Cioica, Nicolae Petruţa, Vasile Czegemyi, Gheorghe Cioica, Alexandru Man, Radu Purda, Daniel Vasiu, Vasile Oprișa și Nicolae Ţîrc. Pe majoritatea ne cunoaşteţi, ştiţi deja ce am făcut pentru comună și ce putem face mai departe, susţinuţi de preşedintele Consiliului Judeţean Alba – Ion Dumitrel şi de echipa de consilieri judeţeni ai PNL, dar şi de dumneavoastră, cetăţenii comunei, care sperăm să fiţi alături de noi nu doar în ziua de 5 iunie, când vă rugăm să votati echipa PNL, dar şi în următorii 4 ani, când vă aşteptăm să vă implicaţi activ în viaţa comunităţii noastre şi să ne oferiţi sfaturi şi sugestii utile, pentru a face împreună din Lupşa cea mai frumoasă şi prosperă comună de pe Valea Arieşului.
Haideţi alături de mine şi echipa PNL pentru un nou început pentru Lupşa!

Gheorghe GIURGIU,
candidatul PNL pentru Primăria Lupşa

PNL Alba – Publicitate electorală

Facebook 

Acest articol a fost citit de 561 ori

(P) Alegeri Locale 2016 – Lupşa are nevoie de o schimbare radicală în bine
3 (60%) 2 votes

Comentarii

Comentarii