campeniinfo, stiri campeni, informatii campeni

Acasă » Politică » (P) Alegeri Locale 2016 – Proiectul Cristian Paşca – Cîmpeni 2020 | „Împreună pentru binele Cîmpeniului!”

(P) Alegeri Locale 2016 – Proiectul Cristian Paşca – Cîmpeni 2020 | „Împreună pentru binele Cîmpeniului!”

Publicat în 10.05.2016 la ora 8:35

cristian-pasca-campeni-pnl-afis-electoral-alegeri-locale-2016M-am hotărât să candidez la Primărie deoarece îmi iubesc oraşul şi vreau ca acesta să arate altfel decât acum. Vreau străzi asfaltate şi curate,  locuri de muncă sigure şi pe termen lung, şcoli moderne, spitale la standarde europene şi medici de calitate,  parcuri de joacă pentru copii.

Vreau ca tinerii să nu mai plece în alte zone, să aibă un viitor demn la ei acasă. Cred că aleșii locali trebuie să pună accent pe dezvoltare fără ca acest lucru să afecteze categoriile sociale defavorizate și că munca lor trebuie să aibă un singur scop: binele oamenilor care îi votează.

Acum, mai mult ca oricând, e nevoie de un primar care să asculte  vocea oamenilor, de un om care să-şi pună toată priceperea și buna credință în slujba cetăţenilor şi a oraşului Cîmpeni. De aceea, eu şi echipa mea, am venit cu  Proiectul ,,Cristian Paşca – Cîmpeni 2020”, care este viziunea noastră despre dezvoltarea oraşului în următorii 4 ani. Principalele noastre obiective sunt:

– Modernizarea străzilor, trotuarelor şi a drumurilor săteşti;
– Crearea de locuri de muncă sigure şi pe termen lung;
– Modernizarea școlilor și grădinițelor( prin extinderea Şcolii Gimnaziale de pe str. Moților şi a şcolii de la Ţârău, pentru ca elevii să desfăşoare ore doar de dimineaţa şi înfiinţarea unui Centru After School, unde elevii să-și petreacă timpul până când vin părinţii de la serviciu)
– Modernizarea zonei blocurilor (prin amenajarea de noi locuri de parcare şi magazii pentru lemne, amenajarea unui loc de joacă pentru copii în curtea grădiniței, termoizolarea blocurilor, igienizarea subsolurilor)
– Sprijinirea micilor fermieri(înființarea unui birou specializat în primărie, care să le ofere acestora consultanță gratuită pentru accesarea fondurilor europene; găsirea de soluții pentru deschiderea unui abator autorizat);
– Atragerea turiștilor în oraș, prin punerea în valoare a patrimoniului istoric şi cultural, crearea de evenimente noi pe lângă cele existente;
– Sprijinirea tinerilor, susținerea sportului, culturii şi tradiţiilor  în orașul nostru;
– Amenajarea unei zone de agrement în oraș (ştrand, terenuri de sport, pistă de biciclete, zonă de picnic)

Vreau să vin la Primărie ca să muncesc pentru dumneavoastră. Pentru mine am făcut destul. Acum, este momentul să fac şi pentru oraşul meu de suflet – Cîmpeni. Singurul câștig pe care îl caut este viața mai bună a cetățenilor din Cîmpeni. Problemele au nevoie de soluții clare, iar eu am aceste soluții. Împreună, vrem aceleași lucruri bune pentru oraşul nostru. Nu suntem singuri, avem o echipă de consilieri locali, formată din oameni buni, hotărâți şi de calitate. Avem și sprijinul ferm al Consiliului Județean Alba și al Președintelui Ion Dumitrel, care ne vor ajuta să ne atingem obiectivele propuse. Sunt un om de cuvânt, cei care mă cunosc ştiu acest lucru, iar dumneavoastră vă veţi convinge.

Pentru toate acestea, contez pe votul dumneavoastră! La alegerile locale din 5 iunie, votaţi Cristian Paşca, Primar al oraşului Cîmpeni. Votaţi lista mea de consilieri ai PNL Cîmpeni, pe Ion Dumitrel şi echipa lui de la Consiliul Judeţean Alba. Este momentul să mergem la vot și să decidem soarta oraşului nostru.

PNL Alba – Publicitate electorală

Acest articol a fost citit de 311 ori

(P) Alegeri Locale 2016 – Proiectul Cristian Paşca – Cîmpeni 2020 | „Împreună pentru binele Cîmpeniului!”
3.7 (73.33%) 3 votes

Comentarii

Comentarii